Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Kasım 2012 #11 Bir yerde hata yapıyorsunuz. Dosyanın içinde bütün SandForce tabanlı 60 GB SSD'ler için FW mevcut. Buyrun kaynağından indirin: The Corsair Support Forums - View Single Post - Corsair SandForce 5.03 Firmware Update - All Drives and Capacities HERE
Bir yerde hata yapıyorsunuz. Dosyanın içinde bütün SandForce tabanlı 60 GB SSD'ler için FW mevcut. Buyrun kaynağından indirin: The Corsair Support Forums - View Single Post - Corsair SandForce 5.03 Firmware Update - All Drives and Capacities HERE
B billythekidd Hectopat Katılım 4 Kasım 2012 Mesajlar 13 26 Kasım 2012 #12 Uploaded with ImageShack.us Dosyadan bulamadım. Rastgele birini seçsem olur mu? Son yolladığınız dosyada da yok.
Uploaded with ImageShack.us Dosyadan bulamadım. Rastgele birini seçsem olur mu? Son yolladığınız dosyada da yok.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Kasım 2012 #13 Corsair forumlarında sordum, cevap bekliyoruz: F60GB2 FW Update - The Corsair Support Forums
B billythekidd Hectopat Katılım 4 Kasım 2012 Mesajlar 13 29 Kasım 2012 #14 Corsair Forum'a cevap geldi. FW'yi indirdim, bir problem olursa tekrar rahatsız ederim. Teşekkürler...
Corsair Forum'a cevap geldi. FW'yi indirdim, bir problem olursa tekrar rahatsız ederim. Teşekkürler...