SSD format sonrası ekran gelmiyor

player 2

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Mekaniker
Arkadaşlar SSD'ye USB üzerinden formatı atıyorum, kurulum esnasında yükleme sırasında sorun olmuyor. Win7 kuruyorum. Dosyalarını kopyalıyor yüklemeyi tamamlıyor ve yeniden başlattığında logo geliyor tam PC açılacakken ekran gelmiyor. PC stabil çalışıyor klavye mouse aktif, mouse sağa sola geziyor ama ekran siyah. Problem ney ile alakalı olabilir?
Screenshot_20181212-193002_Gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi belirtmelisiniz öncelikle. Eğer sistem yeniyse özellikle, Windows 7 değil 10 kurmanız gerekir.

Windows 7 alışkanlığını atamadım üstümden doğrusu daha sade oluşundan vazgeçemiyorum. Sorun sadece Windows 7 olması ile mi alakalı acaba? Anakart Asus eski model olduğu için BIOS UEFI mod şeklinde görmüyor zaten. Ntfs şeklinde formatı atıyorum ancak sorun formatı tamamlama değil ekranın gelmemesi. Ekran kartı SSD ile sorun yaşar mı? 9800GT GDDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
w7 alışkanlığını atamadım üstümden doğrusu daha sade oluşundan vazgeçemiyorum. Sorun sadece w7 olması ile mi alakalı acaba? Anakart asus eski model olduğu için Bios Uefi mod şeklinde görmüyor zaten Ntfs şeklinde formatı atıyorum ancak sorun formatı tamamlama değil ekranın gelmemesi. Ekran kartı SSD ile sorun yaşar mı? 9800GT GDDR3
ISO dosyasını USB'ye Rufus programıylamı yazdırdın?

Arkadaşlar sorunu çözdüm hatta sorun bile sayılmaz sadece gözden kaçan bir unsur. Ekran kartı aynı zamanda HDMI ile Tv'ye bağlıydı. Format attıktan sonra nedense ilk görüntü orayı seçiyormuş meğer ve Tv'de kapalı olduğundan görüntü yok sayıyormuş :) Bağlantıyı söktükten sonra ekran geldi ilginiz için teşekkür

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı