SSD FPS artırır mı?

Bilgisayarıma SSD takacağım, oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım? HDD ile disk kullanımım sürekli %100 oluyor, SSD takarsam bu sorun düzelir mi?
SSD her türlü performansı arttırır. Kuzenimin milattan önce kalan 10 senelik bilgisayarı valorantta 60-20 fps alıyordu. Yani oyunu 1 dakika oynadıysa 40 saniyesi 20-40fps arasındaydı. Ssd taktırdım fps şuan 50-70 arasında gidip geliyor. Yani 13 senelik bir bilgisayar için bu değerler muazzam.

Ölü bir HDD ile yeni bir SSD'yi karşılaştırmışsınız. Performansta fark olmasaydı o zaman saçma olurdu.

SSD'ye yükseltmek FPS'nizi artırmaz; ancak siz oynadıkça yeni bölgeler ve dokular yükleyen oyun motorlarına sahip bazı açık dünya oyunlarında gelişim sağlayabilir. HDD'lerde kolun okuma/yazma başlığının arama süresi ve altındaki manyetik plağın rotasyonel gecikmesi takılmalara neden olan gecikmeye yol açar.

Bilgisayarıma SSD takacağım, oyunlarda FPS artışı yaşar mıyım? HDD ile disk kullanımım sürekli %100 oluyor, SSD takarsam bu sorun düzelir mi?

Ben kendim kötü bir HDD'den iyi bir SSD'ye geçtim Valorant HDD'den kaynaklı 1FPS idi sonrasında 360 FPS oldu SSD'ye geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…