SSD FPS artırır mı?

kadtoon

Centipat
Daha fazla  
Anakart
MSI B450
Bütçem sınırlı olduğu için SSD almayı pek istemiyorum fakat FPS artırıyorsa alabilirim. Bildiğiniz ucuz SSD'ler varsa yazarsanız sevinirim.

FPS arttırmıyor ama oyunun hızlı yüklenmesini haritanın yüklenmesini hızlandırıyor. FPS artışı olmaz ama yaptığınız seçenekler işlemler hızlanır.

Bütçem sınırlı olduğu için SSD almayı pek istemiyorum fakat FPS artırıyorsa alabilirim. Bildiğiniz ucuz SSD'ler varsa yazarsanız sevinirim.

Tam olarak arttırır mı bilemem ama oyun deneyimini çok daha iyileştirir. Daha kısa yüklenme süreleri daha hızlı harita yüklenmeleri vb. etki eder yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS arttırmaz, yükleme hızlarını arttırır.

En kötüsünden oyunlardaki yükleme sürelerini azaltıyor. Bazen HDD'de güncel oyun oynandığında bazı sorunlarla karşılaşılabiliyor. SSD tercih edin.

SSD oyunun Frametime'ını yani akıcılığı iyileştirir az da olsa, ama FPS arttıracağını sanmam yine de yükleme ekranlarında oyunun donmasını engelliyor nereye tıklarsanız anında açılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı