st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 14 Mayıs 2021 #11 Ertugrul3424 dedi: Ekran kartı: GTX 750 Ti MSI. İşlemci: i3 3225 RAM: 10 GB. Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0 Genişletmek için tıkla... Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır.
Ertugrul3424 dedi: Ekran kartı: GTX 750 Ti MSI. İşlemci: i3 3225 RAM: 10 GB. Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0 Genişletmek için tıkla... Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır.
E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 14 Mayıs 2021 #12 Emooom dedi: Zannetmem. Depolama alanın çok az kalmışsa belki. Genişletmek için tıkla... Peki hangi parça değişirse bu drop gidebilir. st_140523 dedi: Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Peki. st_140523 dedi: Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Peki öneriğiniz bir SSD var mı?
Emooom dedi: Zannetmem. Depolama alanın çok az kalmışsa belki. Genişletmek için tıkla... Peki hangi parça değişirse bu drop gidebilir. st_140523 dedi: Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Peki. st_140523 dedi: Eğer HDD kaynaklı drop varsa çözer. Bu da öyle gözüküyor. Ve SSD almak bilgisayarınız bariz bir şekilde hızlandıracaktır. Genişletmek için tıkla... Peki öneriğiniz bir SSD var mı?
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #13 SSD fps artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Ertugrul3424 dedi: Peki öneriğiniz bir SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç gb lazım hocam?
SSD fps artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Ertugrul3424 dedi: Peki öneriğiniz bir SSD var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç gb lazım hocam?
E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 14 Mayıs 2021 #14 Fian Şampiyonu dedi: SSD FPS artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Genişletmek için tıkla... Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırırmı? tam olarak Fian Şampiyonu dedi: SSD FPS artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Kaç GB lazım hocam? Genişletmek için tıkla... 120 yeter bana zaten 500 GB HDD var benım oyunlarım sadece olacak SSD de.
Fian Şampiyonu dedi: SSD FPS artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Genişletmek için tıkla... Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırırmı? tam olarak Fian Şampiyonu dedi: SSD FPS artışına etki etmez ama oyunlardaki takılmalar, yüklenme hızlarına çok fayda eder. Kaç GB lazım hocam? Genişletmek için tıkla... 120 yeter bana zaten 500 GB HDD var benım oyunlarım sadece olacak SSD de.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #15 Ertugrul3424 dedi: Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırırmı? tam olarak Genişletmek için tıkla... Hocam o droplara çözüm olabilir. FPS yeterli ise hdd olduğu için o takılmalar oluşur muhtemelen.
Ertugrul3424 dedi: Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırırmı? tam olarak Genişletmek için tıkla... Hocam o droplara çözüm olabilir. FPS yeterli ise hdd olduğu için o takılmalar oluşur muhtemelen.
E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 14 Mayıs 2021 #16 Ertugrul3424 dedi: Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırır mı? Tam olarak. 120 yeter bana zaten 500 GB HDD var benım oyunlarım sadece olacak SSD de. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle Windows HDD de oyunlar SSD de. Çalışacak ve böyle ortada iyi bir düzen olacak tam terside olabilir.
Ertugrul3424 dedi: Benim de sorunum FPS düşüklüğü değil 78 80 gayet iyi bir FPS değerleri. Benım sorunum drop SSD bu dropları kaldırır mı? Tam olarak. 120 yeter bana zaten 500 GB HDD var benım oyunlarım sadece olacak SSD de. Genişletmek için tıkla... Yani şöyle Windows HDD de oyunlar SSD de. Çalışacak ve böyle ortada iyi bir düzen olacak tam terside olabilir.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 14 Mayıs 2021 #17 Ertugrul3424 dedi: Yani şöyle Windows HDD de oyunlar SSD de. Çalışacak ve böyle ortada iyi bir düzen olacak tam terside olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsu SSD ye kurun. Hız farkını farkedeceksiniz.
Ertugrul3424 dedi: Yani şöyle Windows HDD de oyunlar SSD de. Çalışacak ve böyle ortada iyi bir düzen olacak tam terside olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam windowsu SSD ye kurun. Hız farkını farkedeceksiniz.
E Ertugrul3424 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 287 14 Mayıs 2021 #18 Fian Şampiyonu dedi: Hocam Windows'u SSD'ye kurun. Hız farkını farkedeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Peki HDD'nin içinde veriler yani şu an Windows HDD de çalışıyor SSD'ye nasıl taşıyabilirim? Hadi formatla olsa verileri nasıl koruyabilirim?
Fian Şampiyonu dedi: Hocam Windows'u SSD'ye kurun. Hız farkını farkedeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Peki HDD'nin içinde veriler yani şu an Windows HDD de çalışıyor SSD'ye nasıl taşıyabilirim? Hadi formatla olsa verileri nasıl koruyabilirim?
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #19 Ertugrul3424 dedi: Peki HDD'nin içinde veriler yani şu an Windows HDD de çalışıyor SSD'ye nasıl taşıyabilirim? Hadi formatla olsa verileri nasıl koruyabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD aslında Windows'u çok hızlandırır siz en azından 240 GB alın. Samsung EVO 870 önerimdir.
Ertugrul3424 dedi: Peki HDD'nin içinde veriler yani şu an Windows HDD de çalışıyor SSD'ye nasıl taşıyabilirim? Hadi formatla olsa verileri nasıl koruyabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD aslında Windows'u çok hızlandırır siz en azından 240 GB alın. Samsung EVO 870 önerimdir.