SSD geçince fark eder mi?

Bütçe
1500-2000 TL

ensarinho

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
MSI MS-7721
Selam. Ben de bayağı eski ve yavaş HDD var Windows 10 kasıyor sağ tık yapıyorum 2-3 saniye dönüyor geliyor ayarları açıyorum. 5-6 saniyede açılıyor şimdi ben güzel bir SSD geçsem fark eder mi?
İşlemci: AMD A4-5300.
RAM: 12 GB.
Anakart: MSI ms7721.
Öneriniz varsa SSD yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark eder tabii ki. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama benim listedeki 2 SSD'yi atıyorum.
Samsung 870 Evo:
Pny SSD 240GB

Selam. Ben de bayağı eski ve yavaş HDD var Windows 10 kasıyor sağ tık yapıyorum 2-3 saniye dönüyor geliyor ayarları açıyorum. 5-6 saniyede açılıyor şimdi ben güzel bir SSD geçsem fark eder mi?

Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder dedim. 2 ay önce. Üstelik 120'lik HDD'den 350'lik SSD'ye geçtim SSD tam hızlı performans veremedi anakarttan dolayı galiba ona rağmen muazzam. 500 550 falan verirse değme keyfine hocam.

Fark eder tabii ki. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama benim listedeki 2 SSD'yi atıyorum.
Samsung 870 Evo:
Pny SSD 240GB
Bütçe yazdım hocam 1500-2000 TL.

Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder dedim. 2 ay önce. Üstelik 120'lik HDD'den 350'lik SSD'ye geçtim SSD tam hızlı performans veremedi anakarttan dolayı galiba ona rağmen muazzam. 500 550 falan verirse değme keyfine hocam.
Yani o kadar fazla diyorsunuz çağ atlamış gibi olu bende çünkü benim HDD gerçekten tarih öncesi.

Bir canlanma geliyor bilgisayara.Sana bunları öneririrm.
Samsung 870 Evo:
Pny SSD 240GB
Hocam Pny'de sonradan üretilen ssd'ler iyi olmadığını hatırlıyorum.

Fiber derecede fark eder tabii ki. SSD için sana önerdiğim markalar. Samsung, Kingston ve Crucial.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı