SSD gerekenden fazla fazla dolu

NUGGETekmek

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo860
Anakart
MS-7817
Merhaba ben Samsung EVO 860 SSD kullanıyorum 500GB SSD'deki alan gereğinden fazla dolu sadece PC de conquerors balde ve 60GB modlu asetto yüklü PC'deki fotoğraflar vb. şeylerin alanının toplamı 3GB etmez şu an 465GB topalm diyor ve 122 GB kullanım sunuyor nasıl temizliyebilirim? Not alındığı günden beri hiç format atılmamıştır ancak alıdnığı günde toplamı 100GB'ı geçmeyen oyunlar yüklüydü

Merhaba ben Samsung EVO 860 SSD kullanıyorum 500GB SSD'deki alan gereğinden fazla dolu sadece PC de conquerors balde ve 60GB modlu asetto yüklü PC'deki fotoğraflar vb. şeylerin alanının toplamı 3GB etmez şu an 465GB topalm diyor ve 122 GB kullanım sunuyor nasıl temizliyebilirim? Not alındığı günden beri hiç format atılmamıştır ancak alıdnığı günde toplamı 100GB'ı geçmeyen oyunlar yüklüydü
İndirilenler klasörü dolu olabilir, geri dönüşüm kutusu yer kaplıyor olabilir, bilmediğiniz bir oyun yüklemiş olabilirsiniz.

Bu programı yükleyip en fazla yer kaplayan klasörleri vs. görebilirsiniz.

Ben bu program sayesinde neyi sileceğime karar verip baya bir yer açmıştım.

İndirilenler klasörü dolu olabilir, geri dönüşüm kutusu yer kaplıyor olabilir, bilmediğiniz bir oyun yüklemiş olabilirsiniz.

Ben bu program sayesinde neyi sileceğime karar verip bayağı bir yer açmıştım.

Uygulamayı kurdum ama açamadım yardımcı olabilir misiniz?

Ben bu program sayesinde neyi sileceğime karar verip bayağı bir yer açmıştım.

Bırakın GB göstermeyi assettoyu 55 KB gösteriyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı