D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #31 kino dedi: SSD'nin içindeki her şey hızlanır. Oyunları eğer HDD'ye yüklersen HDD hızında çalışırlar. Genişletmek için tıkla... SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır
kino dedi: SSD'nin içindeki her şey hızlanır. Oyunları eğer HDD'ye yüklersen HDD hızında çalışırlar. Genişletmek için tıkla... SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #32 Devimon dedi: SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #33 Zargles dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
wera Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 535 21 Mayıs 2022 #34 RTX2023 dedi: Bütceniz sınırlı ve depolama ihtiyacınız varsa SSD almayaın. Benim eski bilgisayarda 10dakikadan önce kendine gelmiyordu PC. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu SSD almışsınız.
RTX2023 dedi: Bütceniz sınırlı ve depolama ihtiyacınız varsa SSD almayaın. Benim eski bilgisayarda 10dakikadan önce kendine gelmiyordu PC. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu SSD almışsınız.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Mayıs 2022 #35 Devimon dedi: SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Bu da büyük oyunlarda muazzam fark yaratır.
Devimon dedi: SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Bu da büyük oyunlarda muazzam fark yaratır.
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #36 Devimon dedi: SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır Genişletmek için tıkla... Bu kıyaslama videosuna bakmanızda fayda var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Devimon dedi: SSD ye yüklersem SSD hızında mi çalışır Genişletmek için tıkla... Bu kıyaslama videosuna bakmanızda fayda var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #37 kino dedi: Tabii ki. Bu da büyük oyunlarda muazzam fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Zargles dedi: Bu kıyaslama videosuna bakmanızda fayda var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim baya bı fark var artık kesin alicam marka önemlimi ?
kino dedi: Tabii ki. Bu da büyük oyunlarda muazzam fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Zargles dedi: Bu kıyaslama videosuna bakmanızda fayda var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzledim baya bı fark var artık kesin alicam marka önemlimi ?
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #38 wera dedi: Kronik sorunlu SSD almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hard disk kulanıyordum zaten o da sebebini bilmiyorum ama ilk 30dk çok yavaş sonrasında oyunları SSD'si olan arkadaşlarımdan bile hızlı açıyordu.
wera dedi: Kronik sorunlu SSD almışsınız. Genişletmek için tıkla... Hard disk kulanıyordum zaten o da sebebini bilmiyorum ama ilk 30dk çok yavaş sonrasında oyunları SSD'si olan arkadaşlarımdan bile hızlı açıyordu.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.207 Çözümler 86 21 Mayıs 2022 #39 Devimon dedi: Almaya karar verdim kaçlık alayım ve marka önemlimi yani James Donkey alsam da olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazı kronik sorunlu SSD'ler alınmaz. Takılmalar, donmalar yaşanabiliyor. Bahsettiğin James Donkey alınmaz. Yeni konu açın, sorunlu SSD almayın.
Devimon dedi: Almaya karar verdim kaçlık alayım ve marka önemlimi yani James Donkey alsam da olur mu? Genişletmek için tıkla... Bazı kronik sorunlu SSD'ler alınmaz. Takılmalar, donmalar yaşanabiliyor. Bahsettiğin James Donkey alınmaz. Yeni konu açın, sorunlu SSD almayın.
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 21 Mayıs 2022 #40 Devimon dedi: Almaya karar verdim kaçlık alayım ve marka önemlimi yani James Donkey alsam da olur mu? Genişletmek için tıkla... James Donkey veri kaybı olabilme ihtimali yüksek kronik sorunlu SSD'dir. Bunun yerine Patriot Burst veya Gigabyte SSD alınabilir.
Devimon dedi: Almaya karar verdim kaçlık alayım ve marka önemlimi yani James Donkey alsam da olur mu? Genişletmek için tıkla... James Donkey veri kaybı olabilme ihtimali yüksek kronik sorunlu SSD'dir. Bunun yerine Patriot Burst veya Gigabyte SSD alınabilir.