SSD gerekli mi?

BorilyumNitrat

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bilgisayarıma ekran kartı upgrade yapacağım. Çoğu kişi bana SSD almamı söyledi sizce SSD almasam sıkıntı olur mu? (Bilgisayar oyun odaklı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmazsa olmazlardan. İmzamdaki bilgisayarımda laptopumun aksine SSD yok ve sürünüyorum resmen. En kısa zamanda alacağım.

PC: B350M Pro-Vdh/ R5 1500X/ MSI Gtx 1060 GamingX/ 16 GB 3000 MHz DDR4/ WD 1TB Blue/ Cooler Master Masterbox 5 Lite/ Lg MK430 75Hz Ips Freesync

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun odaklı olması bir şey değiştirmiyor bana göre elde alınabilecek bir bütçe var ise kesinlikle almalı. Ciddi bir hız farkı gösteriyor zaten. Ayrıca PUBG gibi oyunlarda SSD işe yarıyor. Çünkü yere varınca erken yükleniyor eğer SSD'ye kurarsanız.

Bu konuda tavsiyem hdd yerini bir türlü ssd ye bırakamadı ama kesinlikle sistemde öncelik ssd olmalı minimum 240 gb ilk etapta başlanabilir. Hdd artık hem yavaş hem de şuanki fiyatlarla ssd parasında evet 1 tb ile 240 gb bir tutamayız fakat öncelik oyun odağı sistem performansı o yüzden ssd başlangıç ek olarak hdd eklenebilir.

Ekran kartı, anakart kadar önemli olmasa da bulunması gereken bir şey.

Okul bilgisayarında bir iş yapmam gerekiyordu. Tahmin edebileceğiniz gibi içinde SSD yoktu. Ben hayatımda bu kadar acı çekmedim. Bilgisayarın kapanmasını bile 5 dakika beklemişimdir.
Abartma Mode: ON

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı