Mehmetcan07_1 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 27 1 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben biraz önce oyun oynarken oyun dondu ve PC yeniden başlattıktan sonra 2. diskim olan D diski gözükmemeye başladı. Tüm uygulamalar ve oyunlarım gitti baştan yüklemen lazım diyor. D diskimi tekrar görünür yapmam için ne lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
Arkadaşlar merhaba. Ben biraz önce oyun oynarken oyun dondu ve PC yeniden başlattıktan sonra 2. diskim olan D diski gözükmemeye başladı. Tüm uygulamalar ve oyunlarım gitti baştan yüklemen lazım diyor. D diskimi tekrar görünür yapmam için ne lazım?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Temmuz 2025 #2 Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu? Diskinizi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Diskiniz bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu? Diskinizi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Diskiniz bozulmuş olabilir.
Maxeneo Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 161 Yer Ankara, Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamuda çalışan 1 Temmuz 2025 #3 Ssd nvm mı, klâsik mı, klasik se kablodan kaynaklanıyor olabilir... Artı 0 Eksi
KS KS Mehmetcan07_1 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 27 1 Temmuz 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu? Diskinizi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Diskiniz bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Maxeneo dedi: Ssd nvm mı, klâsik mı, klasik se kablodan kaynaklanıyor olabilir... Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Tak-çıkar yaptım gözükmeye başladı. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu? Diskinizi ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Diskiniz bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Maxeneo dedi: Ssd nvm mı, klâsik mı, klasik se kablodan kaynaklanıyor olabilir... Genişletmek için tıkla... Düzelttim. Tak-çıkar yaptım gözükmeye başladı.