Öncelikle herkese iyi günler benim bilgisayarımda bir adet M.2 SSD ve SATA SSD bulunuyor, ekstra 1 adet daha SATA SSD sipariş verdim elimde SATA veri kablosu var, peki SATA SSD'nin diğer güç kısmını nereye bağlayacağım, fotoğrafta attığım kısma mı?
Öncelikle herkese iyi günler benim bilgisayarımda bir adet M.2 SSD ve SATA SSD bulunuyor, ekstra 1 adet daha SATA SSD sipariş verdim elimde SATA veri kablosu var, peki SATA SSD'nin diğer güç kısmını nereye bağlayacağım, fotoğrafta attığım kısma mı?
O elinizdeki kabloyu, SSD'nin SATA yuvasının yanındaki kısma takacaksınız. Şuan attığınız fotodaki SATA SSD'de o kablo zaten takılı, söküp inceleyebilirsiniz.
O elinizdeki kabloyu, SSD'nin SATA yuvasının yanındaki kısma takacaksınız. Şu an attığınız fotoğraftaki SATA SSD'de o kablo zaten takılı, söküp inceleyebilirsiniz.