SSD-HDD birleştirmek

DROHEX

Hectopat
Yeni kasa aldım SSD'yi fazla param yetmedğinden düşük kaldı. Eski bilgisayarımda HDD buldum bu HDD'yi takabilir miyim sorun yaşar mıyım bilmiyorum takınca ne amaçla kullanabilirim. SSD ve HDD arasında çok fark varmış diye duydum eğer kötü etkilerse takmayacağım.

HDD sisteme kotu etkisi olmaz. Ancak oyunlar HDD de kotu calisir.

HDD sisteme kotu etkisi olmaz. Ancak oyunlar HDD de kotu calisir.

Aga mesela Valorant oynayacağım ya da Overwatch 2 nasıl bir etkiden bahsediyoruz veya Witcher 3 Halo Call of Duty tam anlayamadım biraz daha ayrıntı verir misin?

Aga mesela Valorant oynayacağım ya da Overwatch 2 nasıl bir etkiden bahsediyoruz veya Witcher 3 Halo Call of Duty tam anlayamadım biraz daha ayrıntı verir misin?

Oyunları SSD'ye kurarsan daha hızlı açılır haritalar vs daha hızlı yüklenir HDD ise daha yavaş.Bazenliğin hdd drop girme ihtimalide var.

Oyunları SSD'ye kurarsan daha hızlı açılır haritalar vs daha hızlı yüklenir HDD ise daha yavaş. Bazenliğin HDD drop girme ihtimalide var.

Anladım teşekkürler elimdeki SSD GB ı düşük cidden yeni SSD alacağız artık. Üzerine ekleriz bunu da satayım bari ucuz yoldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…