Tamamen değişiklik gösterir. Bence %70'in altına düşünce en yakın zamanda değişmeli.Bence sağlığı %5 veya %10'a düşene kadar kullanılır. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Bence sağlığı %5 veya %10'a düşene kadar kullanılır. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Yok hocam. Görüşlerinizi merak ettiğim için sordum. Şuan SSD ve HDD'lerimin sağlığı fullBenim eski laptopumda %28 falandı ona rağmen inanılmaz yavaştı sana sorun yaratıyorsa %50 olsa bile yenileyebilirsin.
Blog yazımdaki bilgisayardaki HDD neredeyse alındığından beri hiç değişmemişti. Sağlığı %1'e %2'ye inene kadar kullandımTamamen değişiklik gösterir. Bence %70'in altına düşünce en yakın zamanda değişmeli.
Zamanında Toshiba OCZ 240GB SSD'm vardı, 6 sene kullandım ve son 2 senesinde sağlığı %50'ydi. Bu sağlık değerinde bile 2 sene idare etti sonra bir gece yarısı mavi ekranın ardından bir daha çalışmadı.
Bir nevi şans işi denilebilir ancak %10'a düşene kadar da kullanılmaz.
Maşallah. Ben de işte daha %50'deyken bir gece vakti veda ettim SSD'meBlog yazımdaki bilgisayardaki HDD neredeyse alındığından beri hiç değişmemişti. Sağlığı %1'e %2'ye inene kadar kullandım![]()
Yok hocam. Görüşlerinizi merak ettiğim için sordum. Şu an SSD ve HDD'lerimin sağlığı full
Blog yazımdaki bilgisayardaki HDD neredeyse alındığından beri hiç değişmemişti. Sağlığı %1'e %2'ye inene kadar kullandım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.