SSD/HDD sağlığı kaça düşünce yenilenmeli?

Bence sağlığı %5 veya %10'a düşene kadar kullanılır. Sizin görüşleriniz nelerdir?
Tamamen değişiklik gösterir. Bence %70'in altına düşünce en yakın zamanda değişmeli.
Zamanında Toshiba OCZ 240GB SSD'm vardı, 6 sene kullandım ve son 2 senesinde sağlığı %50'ydi. Bu sağlık değerinde bile 2 sene idare etti sonra bir gece yarısı mavi ekranın ardından bir daha çalışmadı.
Bir nevi şans işi denilebilir ancak %10'a düşene kadar da kullanılmaz.

Benim eski laptopumda %28 falandı ona rağmen inanılmaz yavaştı sana sorun yaratıyorsa %50 olsa bile yenileyebilirsin.
Yok hocam. Görüşlerinizi merak ettiğim için sordum. Şuan SSD ve HDD'lerimin sağlığı full :D

Tamamen değişiklik gösterir. Bence %70'in altına düşünce en yakın zamanda değişmeli.
Zamanında Toshiba OCZ 240GB SSD'm vardı, 6 sene kullandım ve son 2 senesinde sağlığı %50'ydi. Bu sağlık değerinde bile 2 sene idare etti sonra bir gece yarısı mavi ekranın ardından bir daha çalışmadı.
Bir nevi şans işi denilebilir ancak %10'a düşene kadar da kullanılmaz.
Blog yazımdaki bilgisayardaki HDD neredeyse alındığından beri hiç değişmemişti. Sağlığı %1'e %2'ye inene kadar kullandım :D

Blog yazımdaki bilgisayardaki HDD neredeyse alındığından beri hiç değişmemişti. Sağlığı %1'e %2'ye inene kadar kullandım :D
Maşallah. Ben de işte daha %50'deyken bir gece vakti veda ettim SSD'me 🫡

Yok hocam. Görüşlerinizi merak ettiğim için sordum. Şu an SSD ve HDD'lerimin sağlığı full :D

Anladım😀. Vallahi dediğim gibi sorun yaratmıyorsa %1'e kadar kullan kime ne. Patlayacak hali yok ya😀

Bence şans işi kimi 20'a kadar kullanabilir kimisi ise 60 da bozulur. Ama bence 70 de değiştirilmeli hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı