SSD hiç kullanılmıyor ve HDD %100 oluyor

clarkberk

Kilopat
SSD veya HDD modeli
M.2 SSD: KIOXIA EXCERIA G2 SSD
Merhaba arkadaşlar soracak kişilere baştan söyleyeyim Windows SSD'ye kurulu. Soru(nu)m şu; SSD neden hiç kullanılmıyor ve aksine HDD arada sırada %100 falan oluyor anlamıyorum. Bir de bilgisayar açılırken PC kasıyor. M.2 SSD alırken çok beklentim vardı normal SSD'den farkı olacağını düşünmüştüm ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım bilgisayarın açılış hızında oyunlarda falan hiçbir fark olmadı.

1746131886229.png

Dosya Ekleri

• 1746132058916.png
    1746132058916.png
    53,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar soracak kişilere baştan söyleyeyim Windows SSD'ye kurulu. Soru(nu)m şu; SSD neden hiç kullanılmıyor ve aksine HDD arada sırada %100 falan oluyor anlamıyorum. Bir de bilgisayar açılırken PC kasıyor. M.2 SSD alırken çok beklentim vardı normal SSD'den farkı olacağını düşünmüştüm ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım bilgisayarın açılış hızında oyunlarda falan hiçbir fark olmadı.

Eki Görüntüle 2482220

Buradan baktığım zaman C diski SSD değil harddiskde yani Windows HDD yüklü.

Hard disk bana lazım hard disk varken SSD'ye kuramaz mıyım?
İstersen harddiski ssdye klonlayabilirsin fakat pek tercih edilen bir yöntem değil. Sıfırdan kurulum herzaman daha iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten şu an silinmesi önemli değil formatta her şeyi sileceğim sadece şu an kasayı açıp onu çıkarmakla uğraşmak istemiyorum. Format ekranında zaten kuracağımız yeri seçebiliyoruz diye hatırlıyorum.
Seçebiliyorsun da tekrar karıştırırsın diye harddiski çıkart dedik 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı