T Tuna06711 Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 384 Çözümler 3 21 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar yeni laptop almıştım. İlginç bir donma sorunu yaşıyorum bazen. SSD testini yapayım dedim de sonuçlar bu şekilde. Sizce bu kadar dalgalanma normal mi?
Arkadaşlar yeni laptop almıştım. İlginç bir donma sorunu yaşıyorum bazen. SSD testini yapayım dedim de sonuçlar bu şekilde. Sizce bu kadar dalgalanma normal mi?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #2 İyi değil gibi görüyorum. İlk başta 200 civarı devam edip sonlara doğru hızını arttırmış. Çalkantı çok var.
İyi değil gibi görüyorum. İlk başta 200 civarı devam edip sonlara doğru hızını arttırmış. Çalkantı çok var.
T Tuna06711 Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 384 Çözümler 3 21 Nisan 2020 #3 Odyofil dedi: İyi değil gibi görüyorum. İlk başta 200 civarı devam edip sonlara doğru hızını arttırmış. Çalkantı çok var. Genişletmek için tıkla... Ben de çok çalkantılı olduğunu düşünüyorum da danışayım dedim.
Odyofil dedi: İyi değil gibi görüyorum. İlk başta 200 civarı devam edip sonlara doğru hızını arttırmış. Çalkantı çok var. Genişletmek için tıkla... Ben de çok çalkantılı olduğunu düşünüyorum da danışayım dedim.