SSD hızım olması gerekenden çok düşük çıkıyor

soleus

Hectopat
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000
Anakart
MSI PRO H610M-E
Arkadaşlar merhaba bundan 1 ay önce hazır sistem satın aldım. Sistemimde ki SSD kapasite ve olarak hız olarak yetersiz geldiği için yükseltmeye karar verdim. Kingston KC3000 1TB modelini aldım. Bu modelde 7000/6000 gibi bir okuma yazma oranı vaat ediliyordu. Fakat ürün elime ulaştığında ve taktığımda 3500/3400 gibi bir değerle karşılaştım. Ürünün sürücüsü güncel, Firmware uptadeleri yapılmış durumda buna ek olarak güç modu, performans modunda. Ürün kesinlikle orijinal, replika değil saçma sapan bir siteden almadım ayrıca Kingston'ın kendi sitesinden barkod sorgulama yaptım. Ne yapabilirim bilmiyorum bilen bir arkadaş varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ek olarak ana kartım : Msi PRO H610M-E

Dosya Ekleri

• ssd.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 64
Daha yeni almana rağmen bu tarz bir sorun varsa en basit çözümü geri iade edip yenisini sipariş vermektir.

Araştırıp alsaydın keşke, anakart o hızı desteklemiyor zaten.

Dosya Ekleri

• asdasfsa.PNG
    21 KB · Görüntüleme: 69
Anladım hocalarım pci 4.0 ibaresini görünce ben çok takılmamıştım vardır diye ama ekran kartında olup m2de olmaması beni dumura uğrattı biraz açıkcası

Peki hocalarım var mı onerebileceğiniz bir anakart? i5 12.nesil işlemcim var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…