SSD için 65 derece normal mi?

Yer
antep
Daha fazla  
Meslek
yok
Arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi benim bilgisayar çok ısınıyor. Özellikle SSD kısmı boştayken 48 derece alırken Google'yi açınca 5 dk geziniyorum hemen 60 derece oluyor ve 65 derece olunca siyah ekran verip kapanıyor. Bunu nasıl çözeceğim? (SSD'yi bilgisayarın içine monteledim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende ssd sıcaklığına bakmak istiyorum acaba nereden baktınız cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba bende ssd sıcaklığına bakmak istiyorum acaba nereden baktınız cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tıkla kendi otomatik iner.
Bu da kendi sitesi hızlı indirme bölümünde crystaldiskbilgi yazar ama çevirin yoksa crystaldiskinfo yazar.

Kasanızda sıcak hava tahliyesi için fan bulunuyor mu?
ya fan var laptop kullanıyorum m2 ssd bilgisayarın içinde

Değil, o kadar yüksek sıcaklıklarda olmaması gerek. Diskiniz SATA mı M2 mi? Yakınlarında yüksek sıcaklık yaratabilecek bir bileşen var mı? Kasanızda sıcak hava tahliyesi için fan bulunuyor mu?
yani yanında ekran kartına yakın biraz onun dışında yok diye hatırlıyorum uzun zamandır açmadım içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…