SSD için Adata, Kingston ve MSI arasından hangisini önerirsiniz?

Bütçe
2000

Ahmet Çavdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz

Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar selam. Bilgisayarımın depolamasını arttırmak için bir SSD alacağım. 1 TB hafıza yeterli. Okuma yazma hızları umrumda değil açıkçası, çünkü bu hızlara ihtiyaç duyan programlar kullanmamaktayım.
Vatan'dan alışveriş yapmayı tercih ettiğimden aşağıdaki modellere kadar indirdim seçenekleri. Ancak Adata ve Kingston markalarını daha önce kullanmadım. MSI markasının ise SSD gibi bir bileşeninden çok laptop, anakart, monitör gibi ürünlerini kullandım, dolayısıyla SSD konusunda bu markayı da bilemiyorum. O sebeple sizin fikirlerinize başvurmak istedim.

Bahsettiğim ürünlerin linkleri aşağıdadır:

Başka satcılardan veya sitelerden öneride bulunmazsanız sevinirim. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim. :)

Arkadaşlar selam. Bilgisayarımın depolamasını arttırmak için bir SSD alacağım. 1 TB hafıza yeterli. Okuma yazma hızları umurumda değil açıkçası, çünkü bu hızlara ihtiyaç duyan programlar kullanmamaktayım.
Vatan'dan alışveriş yapmayı tercih ettiğimden aşağıdaki modellere kadar indirdim seçenekleri. Ancak Adata ve Kingston markalarını daha önce kullanmadım. MSI markasının ise SSD gibi bir bileşeninden çok laptop, anakart, monitör gibi ürünlerini kullandım, dolayısıyla SSD konusunda bu markayı da bilemiyorum. O sebeple sizin fikirlerinize başvurmak istedim.

Bahsettiğim ürünlerin linkleri aşağıdadır:

Başka satcılardan veya sitelerden öneride bulunmazsanız sevinirim. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim. :)

Linkini verdiğin bütün markalar gayet iyi. Hangisi en ucuzsa alabilirisin. Hiçbiri seni üzmez.

Attığın linklerdeki SSD'lerde MSI ve Kingston aynı gibi MSI sadece üzerine kendi etiketini yapıştırmış gibi duruyor. Konuya gelecek olursak Crucial almanızı tavsiye ederim.

MSI iyidir, bütçe artışına gidebilirseniz Samsung 980 PRO almanızı tavsiye ederim. (Çok artmış 980 PRO şaka gibi cidden.)
Benim de gönlüm 980 PRO'da ama fiyatlar işte...

Attığın linklerdeki SSD'lerde MSI ve Kingston aynı gibi MSI sadece üzerine kendi etiketini yapıştırmış gibi duruyor. Konuya gelecek olursak Crucial almanızı tavsiye ederim.
Fikirleriniz için teşekkür ederim, peki neden özel olarak Crucial önerirsiniz?

Son düzenleme:
Benim de gönlüm 980 Pro'da ama fiyatlar işte...

Fikirleriniz için teşekkür ederim, peki neden özel olarak Crucial önerirsiniz?

Ben kendim de Crucial marka RAM bellekler kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca Crucial yılların markası ve bence RAM bellekler ve depolama için en çok güvenilir markalardan bir tanesi, Kingston da buna dahil. MSI vs. gibi markalar bence sırf pahalıya ürün satmak için yapıyor adı var diye başka bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı