Çözüldü SSD içindeki işletim sistemi nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O SSD yi de bilgisayara takın. Windows 10 kurulum ekranında önce silmek istediğiniz SSD nin bütün bölümlerini silin. Ardından işletim sistemi yükleyeceğiniz SSD ye kurulumu yapın. Windows açılınca disk yönetiminden yeni bölüm oluşturun.

Sadece Windows üzerinden biçimlendirme yaparsanız işletim sisteminin gizli bölümleri silinmeyecektir.
SSD içinde sadece LoL ve işletim sistemi var zaten. Gerisi HDD içinde. Biçimlendirmem veri kaybına yol açmaz yani.

Veri kaybı derken LOL de gider. Yani sürücü içindeki her şey.
Bunu yaparsanız Windows ile beraber diskteki her şey gider haberiniz olsun. Başka yolu da yok herhalde.
SSD içinde sadece LoL ve işletim sistemi var zaten. Gerisi HDD içinde. Biçimlendirmem veri kaybına yol açmaz yani.

O SSD yi de bilgisayara takın. Windows 10 kurulum ekranında önce silmek istediğiniz SSD nin bütün bölümlerini silin. Ardından işletim sistemi yükleyeceğiniz SSD ye kurulumu yapın. Windows açılınca disk yönetiminden yeni bölüm oluşturun.

Sadece Windows üzerinden biçimlendirme yaparsanız işletim sisteminin gizli bölümleri silinmeyecektir.

Veri kaybı derken LOL de gider. Yani sürücü içindeki her şey.

Çözüm
SSd yi bilgisayara takın normal windows 10 yüklemenizi yapın zaten diski silip biçimlendireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…