Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #1 CPU'nun ARGB bağlantısını bağlayacağım Molex kablosunun SSD ile bağlantısı var sorun olur mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 28 Mayıs 2021 #2 CPU'nun ARGB bağlantısı derken neyi kastettiniz? Ayrıca neden SSD Molex ile bağlı? Artı 0 Eksi
KS KS Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: CPU'nun ARGB bağlantısı derken neyi kastettiniz? Ayrıca neden SSD Molex ile bağlı? Genişletmek için tıkla... SSD neye bağlı olmalıydı doğrusu tam anlamıyorum şu an fotoğraf atamam evde değilim eve gidince fotoğraf atarim. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: CPU'nun ARGB bağlantısı derken neyi kastettiniz? Ayrıca neden SSD Molex ile bağlı? Genişletmek için tıkla... SSD neye bağlı olmalıydı doğrusu tam anlamıyorum şu an fotoğraf atamam evde değilim eve gidince fotoğraf atarim.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.659 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 28 Mayıs 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: CPU'nun ARGB bağlantısı derken neyi kastettiniz? Ayrıca neden SSD Molex ile bağlı? Genişletmek için tıkla... Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Uchiha__İtachi dedi: SSD neye bağlı olmalıydı doğrusu tam anlamıyorum şu an fotoğraf atamam evde değilim eve gidince fotoğraf atarim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: CPU'nun ARGB bağlantısı derken neyi kastettiniz? Ayrıca neden SSD Molex ile bağlı? Genişletmek için tıkla... Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Uchiha__İtachi dedi: SSD neye bağlı olmalıydı doğrusu tam anlamıyorum şu an fotoğraf atamam evde değilim eve gidince fotoğraf atarim. Genişletmek için tıkla...
KS KS Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #5 Tekin Alakuş dedi: Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle anlatım şad ye bağlı kablonun 2 taneside bu Molex'e geliyor. Tekin Alakuş dedi: Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Böyle fotoğraftaki gibi bu kabloların biri SSD'ye bağlı diğeri ise SSD ile bağlantısı var. Dosya Ekleri images - 2021-05-28T235149.914.jpeg 11,3 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 28 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle anlatım şad ye bağlı kablonun 2 taneside bu Molex'e geliyor. Tekin Alakuş dedi: Aynı kablonun uçlarında hem SATA Power hem Molex var. Eğer öyleyse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Böyle fotoğraftaki gibi bu kabloların biri SSD'ye bağlı diğeri ise SSD ile bağlantısı var.