A Abdulkadir DÖNMEZ2334 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar belki konusu çok açılmıştır ama ben bulamadım. Ben SSD aldım, bunu HDD ile baraber kullanmak istiyorum. SSD'ye sistemi aktardıktan sonra ne yapmam gerekiyor, bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar belki konusu çok açılmıştır ama ben bulamadım. Ben SSD aldım, bunu HDD ile baraber kullanmak istiyorum. SSD'ye sistemi aktardıktan sonra ne yapmam gerekiyor, bilgilendirirseniz sevinirim.
mastergame53 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 333 Yer Beyoğlu , İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Nisan 2017 #2 Birlikte kullanmak derken tek bir bölüm olarak mı ? Yoksa ikisini takıp ayrı ayrı kullanmak mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Nisan 2017 #3 Çok basit: HDD'yi SSD'ye klonladınız. Bilgisayarı kapatın. HDD'yi sökün. Sistemi açın. Eğer hatasız bir klonlama yaptıysanız sistem sorunsuz açılmalı. Sistem çalışırken HDD'nni SATA ve güç kablosunu takın. Aygıt Yöneticisi altından Yenile deyin. HDD Bilgisayar'da gözükecektir. HDD'yi formatlayın. Artık PC SSD'den boot edecektir.
Çok basit: HDD'yi SSD'ye klonladınız. Bilgisayarı kapatın. HDD'yi sökün. Sistemi açın. Eğer hatasız bir klonlama yaptıysanız sistem sorunsuz açılmalı. Sistem çalışırken HDD'nni SATA ve güç kablosunu takın. Aygıt Yöneticisi altından Yenile deyin. HDD Bilgisayar'da gözükecektir. HDD'yi formatlayın. Artık PC SSD'den boot edecektir.
nmn5358 Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 1 22 Kasım 2020 #4 Merhaba, sistemim SSD'de kurulu ama HDD disk0'da, SSD ise disk1'de görünüyor bağlantım doğru mu? Dosya Ekleri CE48000D-8E1A-480B-A31C-D2D98F5440F1.jpeg 404 KB · Görüntüleme: 69