Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar sistemime SATA SSD alacağım. Halihazırda Intel Optane ile HDD kullanmaktayım. Sisteme SSD eklediğimde Intel Optane'li HDD'mi olumsuz etkileyecek herhangi bir durum olur mu?
Arkadaşlar sistemime SATA SSD alacağım. Halihazırda Intel Optane ile HDD kullanmaktayım. Sisteme SSD eklediğimde Intel Optane'li HDD'mi olumsuz etkileyecek herhangi bir durum olur mu?
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 28 Haziran 2023 #2 Sanmıyorum. İşletim sistemini SSD'ye kuracağınızı düşünürsek daha da rahatlayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 VIN dedi: Sanmıyorum. İşletim sistemini SSD'ye kuracağınızı düşünürsek daha da rahatlayacaktır. Genişletmek için tıkla... 256 GB SSD alacağım hocam içine 3-4 oyun falan kuracağım. Windows kurmayacağım. Artı 0 Eksi
VIN dedi: Sanmıyorum. İşletim sistemini SSD'ye kuracağınızı düşünürsek daha da rahatlayacaktır. Genişletmek için tıkla... 256 GB SSD alacağım hocam içine 3-4 oyun falan kuracağım. Windows kurmayacağım.