kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 8 Aralık 2014 #1 SSD araştırırken kiminin Internal kiminin External olduğunu gördüm. Bunlar ne demektir ve hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler...
SSD araştırırken kiminin Internal kiminin External olduğunu gördüm. Bunlar ne demektir ve hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler...
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Aralık 2014 #2 Dahili ve harici sabit disk olarak ayrıştırabilirsiniz. Internal, dahili. External, harici.
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 10 Aralık 2014 #3 MF dedi: Dahili ve harici sabit disk olarak ayrıştırabilirsiniz. Internal, dahili. External, harici. Genişletmek için tıkla... Bu muymuş ya, hayal kırıklığına uğradım Teşekkürler
MF dedi: Dahili ve harici sabit disk olarak ayrıştırabilirsiniz. Internal, dahili. External, harici. Genişletmek için tıkla... Bu muymuş ya, hayal kırıklığına uğradım Teşekkürler