SSD kablosu PSU'ya nasıl bağlanır?

CakiMontana

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben az önce hayatımda ilk kez SSD taktım. Ancak anlamadığım bir şey var yardımcı olursanız sevinirim. PSU'dan gelen ilk fotoğraftaki kablo var. Ve o kablo ikinci fotoğraftaki 4 başlığa sahip. Bende 2 SSD bir HDD var. 4 başlığın 3 tanesini SSD ve HDD'lere taktım. Anakart SATA kablosunu da taktım çalışıyorlar. Ancak sorum şu, o dört başlık da takılabilir mi? Çünkü ilk fotodaki girişine uygun olan kablodan bende bir tane daha var ancak iki başlıklı. Onu da PSU'ya takıp HDD'ye gücü o kablodan mı vereyim? Yoksa tek kablodaki 4 başlığı da kullansam sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230902_001119.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230902_001415.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 64
Dört başlık besleyecektir. Fakat ben de sizin yerinizde olsam HDD'ye diğer çift başlıklı kabloyla çıkış verirdim. PSU daha dengeli bir besleme yapacaktır.

Dört başlık besleyecektir. Fakat ben de sizin yerinizde olsam HDD'ye diğer çift başlıklı kabloyla çıkış verirdim. PSU daha dengeli bir besleme yapacaktır.

Ben de öyle düşündüm ancak 4 tanesini birden taksam sorun olur mu sizce.

Sorun olmaz. Tek bir kablonun gerekirse dört ucunu da kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…