SSD kızak olmadan kullanılır mı?

TheBoraw

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 785gm-51 Anakart, AMD Phenom II 4x 945 İşlemci, AMD Radeon HD 6670 Ekran Kartı, 12 Gb Ram, Windows 10, 1 SSD 2 HDD, PL-9258 PSU
Meslek
Öğrenci
HDD'den SSD'ye geçeceğim. Kasam 3.5 inç için SSD monte edilme yeri var. 3.5 inç SSD bulamadığımdan 2.5 inç alacağım. Kızakta 60 lira. Kızak olmadan monte edilmiş HDD üstüne kurabilir miyim SSD'yi?
SATA 3 girişli.

HDD'den SSD'ye geçeceğim. Kasam 3.5 inç için SSD monte edilme yeri var. 3.5 inç SSD bulamadığımdan 2.5 inç alacağım. Kızakta 60 lira. Kızak olmadan monte edilmiş HDD üstüne kurabilir miyim SSD'yi?
SATA 3 girişli.

Hocam önerilmez ama, kasa içinde sarkıtarak bile kullanırsınız. HDD'lerden daha dayanıklılar o konuda.

SATA 3 girişli.
Kurabilirsin hemde çok iyi de olur. Ben 1.5 yıldır kızaksız kullanıyorum geçenlerde kızak alıp takayım dedim kızağı oturtamadım o yüzden kızak olmadan devam ediyorum. Bu arada ben cırt ile sabitledim gram oynama olmuyor.

Tavsiye edilmez ama ben çift taraflı bant ile kasanın arka kapağına yapıştırdım.
Çift taraflı bant yerine şeffaf bant yada siyah elektrik bantı önerirmisiniz hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı