Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 9 Kasım 2020 #1 Merhabalar bende 120GB BIOSTAR SSD var. 500GB Kingston NVMe SSD aldım. Bende olanı yeni aldığıma klonlarsam Windows'da falan bir sorun çıkar mı?
Merhabalar bende 120GB BIOSTAR SSD var. 500GB Kingston NVMe SSD aldım. Bende olanı yeni aldığıma klonlarsam Windows'da falan bir sorun çıkar mı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Kasım 2020 #2 Kesin bir şey belirtemeyiz fakat ben şahsen önermiyorum klonlama işlemlerini. Çoğunlukla stabilite sorunları yaşatıyor kullanıcılara.
Kesin bir şey belirtemeyiz fakat ben şahsen önermiyorum klonlama işlemlerini. Çoğunlukla stabilite sorunları yaşatıyor kullanıcılara.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Kasım 2020 #3 Sağlıklı bir işlem olması için temiz kurulum şart. Sorun çıkması çok muhtemel.
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 9 Kasım 2020 #4 Mavi ekran hatası alınabiliyor. Temiz kurulum şart.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 9 Kasım 2020 #5 Enes3078 dedi: Kesin bir şey belirtemeyiz fakat ben şahsen önermiyorum klonlama işlemlerini. Çoğunlukla stabilite sorunları yaşatıyor kullanıcılara. Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: Sağlıklı bir işlem olması için temiz kurulum şart. Sorun çıkması çok muhtemel. Genişletmek için tıkla... Yeni kurulum yapıp veri kaybetmek hiç istemiyorum Windows'u eski SSD de bırakacağım yine. Ama Fast boot açık olmasına rağmen Windows 38 saniyede açılıyor çözemedim gitti.
Enes3078 dedi: Kesin bir şey belirtemeyiz fakat ben şahsen önermiyorum klonlama işlemlerini. Çoğunlukla stabilite sorunları yaşatıyor kullanıcılara. Genişletmek için tıkla... Seradotwav dedi: Sağlıklı bir işlem olması için temiz kurulum şart. Sorun çıkması çok muhtemel. Genişletmek için tıkla... Yeni kurulum yapıp veri kaybetmek hiç istemiyorum Windows'u eski SSD de bırakacağım yine. Ama Fast boot açık olmasına rağmen Windows 38 saniyede açılıyor çözemedim gitti.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.573 Makaleler 2 Çözümler 11 9 Kasım 2020 #6 Acronis yazılımı ile güvenle yapabilirsiniz. Ancak bu hizmet ücretsiz değil. Free versiyonlar her zaman sorun çıkartıyor.
Acronis yazılımı ile güvenle yapabilirsiniz. Ancak bu hizmet ücretsiz değil. Free versiyonlar her zaman sorun çıkartıyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.614 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Kasım 2020 #7 Önermiyorum temiz kurulumla anında halletmek varken uğraşılmaz garantisi olmayan bir işle.