Bir Dost1 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte A620M H AMD Ryzen 5 7500F AMD Radeon RX 6600 Eagle 8GB GOODRAM, CL 30, 6000MHz 16GB Single RAM Samsung 970 EVO Plus 500GB + Samsung 860 EVO 250GB Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 SSD veya HDD modeli SAMSUNG 860 EVO 250GB - SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus Disk 1'i disk 2'ye klonladım bu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fakat yeni aldığım SSD'nin boyutu yarıya düştü, disk yönetiminde de ayrılmamış olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Disk 1'i disk 2'ye klonladım bu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fakat yeni aldığım SSD'nin boyutu yarıya düştü, disk yönetiminde de ayrılmamış olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 23 Mayıs 2024 #2 Bir Dost1 dedi: Disk 1'i disk 2'ye klonladım bu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fakat yeni aldığım SSD'nin boyutu yarıya düştü, disk yönetiminde de ayrılmamış olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2202616 Genişletmek için tıkla... C bölümüne sağ tıklayın birimi genişlet deyin. İleri ileri diyerek işlemi tamamlayın.
Bir Dost1 dedi: Disk 1'i disk 2'ye klonladım bu videodaki gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Fakat yeni aldığım SSD'nin boyutu yarıya düştü, disk yönetiminde de ayrılmamış olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2202616 Genişletmek için tıkla... C bölümüne sağ tıklayın birimi genişlet deyin. İleri ileri diyerek işlemi tamamlayın.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 23 Mayıs 2024 #3 ReloadingData dedi: C bölümüne sağ tıklayın birimi genişlet deyin. İleri ileri diyerek işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir.
ReloadingData dedi: C bölümüne sağ tıklayın birimi genişlet deyin. İleri ileri diyerek işlemi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 23 Mayıs 2024 #4 umitarabaci dedi: Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Genişletmez ise onda yapabilir.
umitarabaci dedi: Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Genişletmez ise onda yapabilir.
Bir Dost1 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte A620M H AMD Ryzen 5 7500F AMD Radeon RX 6600 Eagle 8GB GOODRAM, CL 30, 6000MHz 16GB Single RAM Samsung 970 EVO Plus 500GB + Samsung 860 EVO 250GB Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #5 Genişletmedi umitarabaci dedi: Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş minitool Partition wizard ile yapıyor fakat uygulamayı indirdiğimde demo olduğu için o işlemleri yaptırtmıyor. Tamamdır Minitool Partition Wizard kurulumundan kaynaklı demo olarak kuruluyormuş, Free olarak kurduğumda hallettim. Son düzenleme: 23 Mayıs 2024
Genişletmedi umitarabaci dedi: Sonda kurtarma bölümü olduğu için 3.parti programlarla bunu yapabilir. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş minitool Partition wizard ile yapıyor fakat uygulamayı indirdiğimde demo olduğu için o işlemleri yaptırtmıyor. Tamamdır Minitool Partition Wizard kurulumundan kaynaklı demo olarak kuruluyormuş, Free olarak kurduğumda hallettim.