SSD klonlamak zararlı mı?

yavuzselim25

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: RTX4060 TI
İŞLEMCİ: i7 11th
16x2 32GB ram
850watt güç kaynağı
vs vs
Meslek
Yazılımcı
SSD veya HDD modeli
TwinMOS SATA SSD 1TB
Anakart
ASUS H510MHP 2.0
Selamlar, şu anda twinmos marka 1TB'lık bir SATA SSD'ye sahibim ve açıkçası hızından memnun olmadıgımı söylemek isterim yersiz donmalar, droplar vb. bu yüzden sadece Windows'u kuracağım 256 GB'lik bir M.2 SSD alacagım fakat benim Windows'um zaten SATA SSD'ye kurulu. Windows lisansına bir daha para harcamak istemediğimden klonlama diye bir teknik gördüm fakat önermeyen çok kişi var. Sizce bu zararlı mı zararlıysa neden zararlı? Ayrıca önerebildiğiniz bir çözüm varsa belirtin.

Temiz kurulum yapmak daha sağlıklı olur. Windows lisansınız OEM ise format atabilirsiniz. Format atmadan önce ürün anahtarınızı bir yere yazın.

Benim amacım Windows'u M.2 SSD'ye kurmak. Sonradan öğrendim benim Windows'um (volume. MAK)'mış. Bu sayede bir kez daha Windows kurarken anahtarımı kullanabileceğim sanırım. İlgilenip zaman ayırdığın için teşekkür ederim adaşım.

Bende bu soruyu araştırmıştım fakat bana göre en mantıklısı temiz kurulum sen bilmeden belki azıcık performans kaybı yaşarsın belki yaşamazsın ben bunu göze almak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…