Çözüldü SSD klonlandıktan sonra Boot menüsünde görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kelshake

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2020
Mesajlar
101
Çözümler
1
Merhaba.

Yeni SSD aldım ve bugün geldi ve taktım, HDD'min tamamını yeni SSD'ye Macrium Reflect kullanarak klonladım ve bilgisayarı yeniden başlattığımda boot menüsünde sadece yeni SSD ve HDD'm gözüküyor. İçinde Windows olan eski SSD gözükmediği için bilgisayarı açamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Format atmak istemiyorum.

Diğer diskleri çıkarttım sadece içinde Windows olan eski SSD'm takılı olacak şekilde ayarladım. İlk başta bootta gözüktü save and exit dedim bilgisayar kendiliğinden BIOS'a girdi ve SSD BIOS'tan yine yok oldu.

Sorunu çözdüm.

Windows yüklü SSD hariç her şeyi çıkarttım, otomatik olarak BIOS'a attı, bilgisayarı yeniden başlatınca Windows'a girebildim. PC'yi kapatıp diğer diskleri geri taktım sorunsuz bir şekilde açıldı.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı