Çözüldü SSD klonlarken "Not all copied. Insufficient space" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
Merhaba M.2 SSD aldım ve C diskini klonlamaya çalışırken 173GB'lık alanı 250GB'lık M.2 SSD'ye klonlamaya çalışmama rağmen "Not all copied. Insufficient space." hatası aldım ve bu hata klonlamama engel oldu. Ben de disk yönetimine gelir gelmez "Mantıksal Disk Yöneticisi'nin erişilmesi için önce diski başlatmalısınız." uyarısını aldım. Uyarı ve hata ektedir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Eki Görüntüle 588414

Eki Görüntüle 588416

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekler normalde görünüyordu nasıl olduysa yok olmuş. Sorunu çözdüm birkaç araştırma sonucunda. "Mantıksal Disk Yöneticisi'nin erişilmesi için önce diski başlatmalısınız." uyarısını önerilen değeri seçerek M.2 SSD'yi etkinleştirerek giderdim. "Not all copied. Insufficient space." hatasını ise burada bulunan çözümü uygulayıp çözdüm.
Ekler konusunda kusura bakmayın. Konuyu çözdüğüm için tekrar yükleyemiyorum.
Benim bildiğim eğer bir diski klonlama işlemi yapıyorsan içindeki dosyaları iki ile çarpman gerektiğidir. Sen 173GB klonlamak istiyorsun, sana gereken boş alan 346GB ve sanırım bu yüzden yeterli alanın olmadığını söylüyor. Ayrıca ektekileri göremiyorum.

Ekler normalde görünüyordu nasıl olduysa yok olmuş. Sorunu çözdüm birkaç araştırma sonucunda. "Mantıksal Disk Yöneticisi'nin erişilmesi için önce diski başlatmalısınız." uyarısını önerilen değeri seçerek M.2 SSD'yi etkinleştirerek giderdim. "Not all copied. Insufficient space." hatasını ise burada bulunan çözümü uygulayıp çözdüm.
Ekler konusunda kusura bakmayın. Konuyu çözdüğüm için tekrar yükleyemiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…