SSD kullandığım bilgisayarımda HDD kullanabilir miyim?

lordrix

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben bu yaz yeni bilgisayar topladım bu bilgisayarda halihazırda kullandığım 240GB SSD belleğim var fakat son zamanlarda yetmemeye başladı. Ben de eski bilgisayarımda bulunan 500GB HDD belleği yeni bilgisayarımda kullanmak istiyorum fakat eski HDD belleğimin içinde de halihazırda windows yüklü ne yapmam gerekiyor? Yani direk takıp kullanamam değil mi?

bi format usb si hazırla 2 disk te takılı olsun hem ssd hem hdd
formatı çalıstırırken sana hangi diske format atıcanı soran bi alan var orda disk biçimlendir var. hdd ni sec biçimlendir
sonra formatı iptal et pc tekrar aç yada disk biçimlendirme programları var bağzıları yapabiliyo arastırabilirsin

bi format usb si hazırla 2 disk te takılı olsun hem ssd hem hdd
formatı çalıstırırken sana hangi diske format atıcanı soran bi alan var orda disk biçimlendir var. hdd ni sec biçimlendir
sonra formatı iptal et pc tekrar aç yada disk biçimlendirme programları var bazıları yapabiliyo arastırabilirsin
Tam olarak anlamadım dediğinizi.
HDD'ye format atarsınız taktıktan sonra.
Ben format attıktan sonra tekrar windows kurmam gerekmicek mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı