F Fyks Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #1 Windows 10 SSD'e kurulu CS:GO'yu da SSD'e indirmiştim fakat oyundayken SSD %1 HDD %100'lere gidip geliyor bu yüzden acayip FPS dropları yaşıyorum. SSD'im bozulmuş mudur sizce? Ve bu sorun sadece CS:GO'da değil.
Windows 10 SSD'e kurulu CS:GO'yu da SSD'e indirmiştim fakat oyundayken SSD %1 HDD %100'lere gidip geliyor bu yüzden acayip FPS dropları yaşıyorum. SSD'im bozulmuş mudur sizce? Ve bu sorun sadece CS:GO'da değil.
Çözüm F F Fyks 12 Eylül 2021 HDD'nin ve SSD'nin page filesini kapattığım için olmuş otomatik sanal belleğe çekince sorunum düzeldi.
HDD'nin ve SSD'nin page filesini kapattığım için olmuş otomatik sanal belleğe çekince sorunum düzeldi.
KG4EVER Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 101 10 Eylül 2021 #2 Aynısı bende de oluyor. PC'de 3 disk var 1 Sata SSD 1 m.2 SSD 1 HDD. Buna rağmen ne zaman Steam'de oyun indirsem, güncelleme yapsam HDD kullanılıyor. Artı 0 Eksi
Aynısı bende de oluyor. PC'de 3 disk var 1 Sata SSD 1 m.2 SSD 1 HDD. Buna rağmen ne zaman Steam'de oyun indirsem, güncelleme yapsam HDD kullanılıyor.
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #3 Hard diski neyin kullandığına bakar mısınız? Sistemi komple yavaşlatıyor olmalı bu durum. Artı 0 Eksi
KS KS F Fyks Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #4 KG4EVER dedi: Aynısı bende de oluyor. PC'de 3 disk var 1 SATA SSD 1 M.2 SSD 1 HDD. Buna rağmen ne zaman Steam'de oyun indirsem, güncelleme yapsam HDD kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hadi normal masaüstünde HDD kullansında oyunlarda neden SSD yerine HDD kullanıp performansımı yok ediyor PC. Kutayyyy dedi: Hard diski neyin kullandığına bakar mısınız? Sistemi komple yavaşlatıyor olmalı bu durum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor ve haliyle oyunda. Ama SSD hiç kullanılmıyor. Artı 0 Eksi
KG4EVER dedi: Aynısı bende de oluyor. PC'de 3 disk var 1 SATA SSD 1 M.2 SSD 1 HDD. Buna rağmen ne zaman Steam'de oyun indirsem, güncelleme yapsam HDD kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Hadi normal masaüstünde HDD kullansında oyunlarda neden SSD yerine HDD kullanıp performansımı yok ediyor PC. Kutayyyy dedi: Hard diski neyin kullandığına bakar mısınız? Sistemi komple yavaşlatıyor olmalı bu durum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor ve haliyle oyunda. Ama SSD hiç kullanılmıyor.
KG4EVER Kilopat Katılım 2 Nisan 2017 Mesajlar 101 10 Eylül 2021 #5 Fyks dedi: Hadi normal masaüstünde HDD kullansında oyunlarda neden SSD yerine HDD kullanıp performansımı yok ediyor pc. Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor ve haliyle oyunda ama ssd hiç kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemiyorum, @Kutayyyy'ın dediği gibi HDD'yi neyin kullandığını paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Artı 0 Eksi
Fyks dedi: Hadi normal masaüstünde HDD kullansında oyunlarda neden SSD yerine HDD kullanıp performansımı yok ediyor pc. Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor ve haliyle oyunda ama ssd hiç kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilemiyorum, @Kutayyyy'ın dediği gibi HDD'yi neyin kullandığını paylaşırsan yardımcı olabiliriz.
KS KS F Fyks Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 10 Eylül 2021 #6 KG4EVER dedi: Bunu bilemiyorum, @Kutayyyy'ın dediği gibi HDD'yi neyin kullandığını paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Görev yöneticisinde neyin kullandığını belirttim. Fyks dedi: Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
KG4EVER dedi: Bunu bilemiyorum, @Kutayyyy'ın dediği gibi HDD'yi neyin kullandığını paylaşırsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Görev yöneticisinde neyin kullandığını belirttim. Fyks dedi: Oyunlarda Görev Yöneticisi'nden bakınca sistem bayağı kullanıyor Genişletmek için tıkla...
Kutayyyy Hectopat Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 858 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #7 Fyks dedi: Anlamadım? Görev yöneticisinde neyi kullandığını belirttim. Genişletmek için tıkla... Neyi kullandığını değil, neyin kullandığını görev yöneticisinden işlemler sekmesindeki kullanım oranlarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Fyks dedi: Anlamadım? Görev yöneticisinde neyi kullandığını belirttim. Genişletmek için tıkla... Neyi kullandığını değil, neyin kullandığını görev yöneticisinden işlemler sekmesindeki kullanım oranlarını kontrol edin.
KS KS F Fyks Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 12 Eylül 2021 #8 HDD'nin ve SSD'nin page filesini kapattığım için olmuş otomatik sanal belleğe çekince sorunum düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
HDD'nin ve SSD'nin page filesini kapattığım için olmuş otomatik sanal belleğe çekince sorunum düzeldi.
Sefakayass Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #9 Dostum aynı sorun bende de var. Detaylı olarak nasıl çözdüğünü yazar mısın? Artı 0 Eksi
S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #10 Sefakayass dedi: Dostum aynı sorun bende de var. Detaylı olarak nasıl çözdüğünü yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ? Artı 0 Eksi
Sefakayass dedi: Dostum aynı sorun bende de var. Detaylı olarak nasıl çözdüğünü yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Sorununu çözebildin mi ?