I ismailveismail Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Şimdi ben yeni SSD aldım M.2 eski SSD'im 118. Şimdiki 512 ben bu SSD'yi ana SSD yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi ben yeni SSD aldım M.2 eski SSD'im 118. Şimdiki 512 ben bu SSD'yi ana SSD yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.045 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Kasım 2023 #2 İşletim sistemi 118'de kuruluysa klonlama yöntemiyle, yeni SSD'ye verilerinizi aktarın. Ardından Boot sırasından 1. olarak ayarlayın. Açılıştan sonra kontrolleri yapıp eski verileri silin. İşlem tamamlanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. yöntem ise 0'dan kurulum yapmak.
İşletim sistemi 118'de kuruluysa klonlama yöntemiyle, yeni SSD'ye verilerinizi aktarın. Ardından Boot sırasından 1. olarak ayarlayın. Açılıştan sonra kontrolleri yapıp eski verileri silin. İşlem tamamlanmıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2. yöntem ise 0'dan kurulum yapmak.
I ismailveismail Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 Bütün verilerimi aktardım bootdan 1 ayarladıktan sonra eski diskimdeki her şeyi sileyim mi?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.045 Makaleler 6 Çözümler 54 28 Kasım 2023 #4 Yeni olan SSD'den boot olduğuna ve önemli verilerinizin eksiksiz kopyalandığından eminseniz Disk Yönetimi üzerinden biçimlendirerek yapabilirsiniz.
Yeni olan SSD'den boot olduğuna ve önemli verilerinizin eksiksiz kopyalandığından eminseniz Disk Yönetimi üzerinden biçimlendirerek yapabilirsiniz.