SSD kutusu bootable olur mu?

reLive

Hectopat
USB bellek almak yerine elimde bulunan bir SSD'yi 3.0 SSD kutusu alıp kullanmak istiyorum. Şimdi ben bu şekil önyüklenebilir (bootable) olarak kullanabilir miyim?
Ventoy vs. yazdırsam sıkıntı çıkarır mı?
175 TL'ye orico 3.1 Type-C to type a SSD kutusu var. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Ya da alsam bu orico markası iyi midir?

Harici diskler de bootable olarak kullanılabilir. USB bellekden farkı yok.
Ventoy ile kullanmak iyi fikir.

@reLive bütçeyi ciddi anlamda artırma imkanınız olsa size orico yerine başka birşey öneriridim ama bütçe sıkıntı.
Ben kullanıyorum. Rahat rahat hayatımda aldığım en faydalı şeylerden biri diyebilirim. . Zamanında 240 TL ye almıştım. Aynen USB bellek takıp çıkarma kolaylığında 3.5 inç HDD lerimi ve 2.5 inç SSD lerimi takıp kullanıyorum.

Son düzenleme:
Harici diskler de bootable olarak kullanılabilir. USB bellekden farkı yok.

@reLive bütçeyi ciddi anlamda artırma imkanınız olsa size orico yerine başka bir şey öneriridim ama bütçe sıkıntı.
Ben kullanıyorum. Rahat rahat hayatımda aldığım en faydalı şeylerden biri diyebilirim. Zamanında 240 TL'ye almıştım. Aynen USB bellek takıp çıkarma kolaylığında 3.5 inç HDD'lerimi ve 2.5 inç SSD'lerimi takıp kullanıyorum.

Ben aynı bu şekilde SSD kutusu ile SSD'yi Windows to GO ile kullanıyorum herhangi bir sorunu yok.

Bazı HDD kutularında okuma-yazma hızı aşırı düşük oluyor. Ben bir tane HDD’yi bu şekilde dönüştürmüştüm. 5 MB/s okuma 3 MB/s yazma ancak alıyordum. Çok tat vermemişti ama her dönüştürücüde de böyle olacak diye bir şey yok.

@reLive bütçeyi ciddi anlamda artırma imkanınız olsa size orico yerine başka bir şey öneriridim ama bütçe sıkıntı.
Ben kullanıyorum. Rahat rahat hayatımda aldığım en faydalı şeylerden biri diyebilirim. Zamanında 240 TL'ye almıştım. Aynen USB bellek takıp çıkarma kolaylığında 3.5 inç HDD'lerimi ve 2.5 inç SSD'lerimi takıp kullanıyorum.
Hocam hangi kutuyu önerirsiniz 2.5 inç SATA 3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı