Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #1 SSD aldım ancak içinden vida çıkmadı. Bilgisayarcıya gitdim, vida verdi. Ancak nedense kasaya takılmadı. Aldığım SSD Samsung 870 EVO, eğer link yollarsanız gidip gösterip alabilirim. Ancak belki internetten de satın alabilirim.
SSD aldım ancak içinden vida çıkmadı. Bilgisayarcıya gitdim, vida verdi. Ancak nedense kasaya takılmadı. Aldığım SSD Samsung 870 EVO, eğer link yollarsanız gidip gösterip alabilirim. Ancak belki internetten de satın alabilirim.
Kaptan Jack Sparrow Kilopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 393 Çözümler 3 Yer Kayıp Kodlar Okyanusu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dişçi 23 Ekim 2022 #2 Bildiğim kadarıyla vidalar anakart veya kasanın kutusunda çıkıyor.
Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #3 Kaptan Jack Sparrow dedi: Bildiğim kadarıyla vidalar anakart veya kasanın kutusunda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ancak ben toplamadım bilgisayarcıya gidip neler yapılcağını söyledim onlar yaptı yani bana kasa dışında hiçbir şey gelmedi.
Kaptan Jack Sparrow dedi: Bildiğim kadarıyla vidalar anakart veya kasanın kutusunda çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ancak ben toplamadım bilgisayarcıya gidip neler yapılcağını söyledim onlar yaptı yani bana kasa dışında hiçbir şey gelmedi.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Ekim 2022 #4 Al eline SSD'yi, git bir nalbura deneyerek al.