M Mehmet Enes Erdem Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2017 #1 Bende laptop vardi eskidi artik. Yeni PC toplayacağım. Ekran karti fiyatlari ne zaman duser? SSD alacagim ama uzun omurlu ve de saglam hizli olmasini istiyorum. Bana marka onerir misiniz? Fiyat önemsiz.
Bende laptop vardi eskidi artik. Yeni PC toplayacağım. Ekran karti fiyatlari ne zaman duser? SSD alacagim ama uzun omurlu ve de saglam hizli olmasini istiyorum. Bana marka onerir misiniz? Fiyat önemsiz.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2017 #2 Hiçbir şeye marka bazında bakmanızı önermem. Performansa bakarak karşılaştırabilirsin. Fiyatı önemsiz ise ve NVMe M.2 slotu olan bir laptopa sahipseniz Samsung 960 EVO serisini önerebilirim.
Hiçbir şeye marka bazında bakmanızı önermem. Performansa bakarak karşılaştırabilirsin. Fiyatı önemsiz ise ve NVMe M.2 slotu olan bir laptopa sahipseniz Samsung 960 EVO serisini önerebilirim.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 6 Ağustos 2017 #3 Marka olarak samsung eğer anakarınız destekliyorsa M.2 slotu olan SSD tercih edin.