Arkadaşlar bu markalardan sizce hangisini tercih etmeliyim? (SanDisk, cricual, Kingston, Toshiba, Adata, James Donkey, HyperX, Hi Level)
Not: Hepsi birbirine yakın fiyatlarda. Lütfen bu fiyat bandının üzerine çıkmayalım.
Adata, HI-Level ve James Donkey harici ürünleri tercih edebilirsiniz. Crucial ve Toshiba önerebilirim. Ben Toshiba TR200 modelini kullanıyorum memnunum.
Cricual aldım 2 gün önce. 240 GB BX500 serisi. 179 TL'e. Isınma sorunu var dediler fakat gayet değerleri iyi. Okuma yazma hızı da diğerlerine göre yüksek.
Samsung markasından sonra ilk defa SSD aldım memnunum. Tavsiye ederim.
TR200 sağlık problemleri
BX500 ısınma problemleri
JD240 aniden ulaşılamama
SSD PLUS aniden ulaşılamama
SU650 aniden ulaşılamama
Dizüstü bilgisayarımda JD kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama çok fazla konu gördüm. SU650 desek almış başını gitmiş. TR200 sağlık kaybı yaşatıyor. BX500 ısınıyor diyorlar ama sorun görmedim haricinde, arkadaşıma aldık sorun yaşamadı.
SU650 alan arkadaşımın SSD'si bozuldu ve garantiye gönderdik. Yerine Gigabyte SSD gönderdiler. Gayet memnun şu an. Herhangi bir sorun yaşamadı şimdiye kadar. Neredeyse 1 yıl oldu.
Laptopta Samsung Evo 860 m2 ssd kullanıyorum. Eğer SSD girişin m2 olarak mevcutsa daha iyi performans alırsın. Fakat eğer yoksa masaüstümde de Adata SU630 480GB kullanıyorum. Her ikisi içinde çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Sandisk ve SU630 olanlardan biraz uzak durun. Size Samsung Evo'dan sonra ona yakın en sağlam SSD yi önereyim bizzat 1 hafta önce aldım çok memnunum. Adata SU800 modelidir çok hoş bir SSD dir.
Kingston çünki gerçek değerler söylediklerinden 100-150 daha fazla çıkıyor (satış sitesinde verilen değerlerden) ben kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Gönderdiğiniz Sandisk, Adata, HI-LEVEL ve JD SSD'lerinden uzak durun. Geriye kalan Crucial, Kingston ve Kingston HyperX modellerinden birini tercih edebilirsiniz.
Arkadaşlar bu markalardan sizce hangisini tercih etmeliyim? (SanDisk, cricual, Kingston, Toshiba, Adata, James Donkey, HyperX, Hi Level)
Not: Hepsi birbirine yakın fiyatlarda. Lütfen bu fiyat bandının üzerine çıkmayalım