Kimi zaman aynı sürücü içerisinde dosya kopyalama dramatik biçimde yerlerde sürünüyor. Diğer taraftan günlük kullanım oyun oynama ve aynı sürücüye ekran kaydı yapımında bir sorun yaşamadım.
Arkadaşlar bu markalardan sizce hangisini tercih etmeliyim? (SanDisk, cricual, Kingston, Toshiba, Adata, James Donkey, HyperX, Hi Level)
Not: Hepsi birbirine yakın fiyatlarda. Lütfen bu fiyat bandının üzerine çıkmayalım
Bu tip önerilerde WD önerildiğini pek görmüyorum ancak okuma yazma hızı olarak ben bir hayli başarılı bulmuştum WD'yi sonra kapasite yetmediği için satıp Samsung aldım o ayrı
500GB'lık WD Blue modeliyle aldığım hız testi sonuçları şöyle:
Cricual aldım 2 gün önce. 240 GB BX500 serisi. 179 TL'e. Isınma sorunu var dediler fakat gayet değerleri iyi. Okuma yazma hızı da diğerlerine göre yüksek.
Samsung markasından sonra ilk defa SSD aldım memnunum. Tavsiye ederim.
Crucial BX500 240 GB 2.5" 540-490 MB/s SSD Sabit Disk modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile Crucial BX500 240 GB 2.5" 540-490 MB/s SSD Sabit Disk fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini...
www.cimri.com
Şu an da en ucuzu bu biraz akşam 17:00'dan sonra indirime girecek ürünler tanıtılacak 20:00'da da ürünler indirime girecek. SSD'de indirime girebilir bakabilirsin.