SSD mi HDD mi?

Bütçe
4.000 TL

Aantares

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B650M S2H
Arkadaşlar benim biraz alan ihtiyacım var. 3000-4000 TL bütçem var. Ben HDD'den yanayım çünkü SSD yetiyor oyunları HDD'ye yüklerim. Oyunlar daha yavaş olacak onu biliyorum. Ama sadece açılışta ya da yükleme ekranlarında olacaksa bu yavaşlık sorun değil. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece yüklenme veya kapanmada yavaş olmaz oyun içinde de yavaşlama yaşarsın. Anakartınız 1 adet M.2 SSD destekliyor, eğer zaten M.2 SSD´niz var ise 1TB Samsung 870 EVO, Düz SATA SSD alınabilir.

Sen kararını vermişsin zaten. Dediğin mantıklı HDD alabilirsin.

2 tb ssdler 2k bandında bulunabiliyor ama çoğu pcden ziyade 5900 rpm'lik güvenlik diskleri. Şu durumda SSD almak daha güvenli ve mantıklı.

Etme eyleme hocam, 512 hatta 240 gb ssd kullanırım yine de NAS kurmuyorsam kasama hdd sokmam. 2024 yılındayız, bunun başlığını açmak bile suç teşkil etmeli

HDD'ler sadece yavaş olmakla kalmayıp sesli ve çok hassastır. SSD'ye göre büyük, kalın ve eski teknolojidir. SSD alın.

Ben her zaman SSD'den yanayım. HDD alırsanız oyunlarda eziyet çekersiniz gürültüde kalırsınız.

Ben her zaman SSD'den yanayım. HDD alırsanız oyunlarda eziyet çekersiniz gürültüde kalırsınız.

Hocam oyunlarda sıkıntı olmaz büyük ihtimalle kasanın diğer özellikleri gayet iyi.

Etme eyleme hocam, 512 hatta 240 GB SSD kullanırım yine de nas kurmuyorsam kasama HDD sokmam. 2024 yılındayız, bunun başlığını açmak bile suç teşkil etmeli

2 TB SSD'ler 2K bandında bulunabiliyor ama çoğu PC'den ziyade 5900 RPM'lik güvenlik diskleri. Şu durumda SSD almak daha güvenli ve mantıklı.

Hocam sizin dediklerinizi pek anlamadım ancak anladığım kadarıyla yavaşlık dışında donanımsal eksileri de var. Sanırım SSD alacağım.

M.2 slotum dolu olmasa iyi olurdu hocam. SSD çevirici gibi eklentiler vardı sanırım onlardan bildiğiniz var mıdır?

Attım zaten hocam görmediniz sanırım amazon.com yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…