Arkadaşlar benim biraz alan ihtiyacım var. 3000-4000 TL bütçem var. Ben HDD'den yanayım çünkü SSD yetiyor oyunları HDD'ye yüklerim. Oyunlar daha yavaş olacak onu biliyorum. Ama sadece açılışta ya da yükleme ekranlarında olacaksa bu yavaşlık sorun değil. İyi Sosyaller.
Sadece yüklenme veya kapanmada yavaş olmaz oyun içinde de yavaşlama yaşarsın. Anakartınız 1 adet M.2 SSD destekliyor, eğer zaten M.2 SSD´niz var ise 1TB Samsung 870 EVO, Düz SATA SSD alınabilir.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E1T0BW SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 3.325,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşlar benim biraz alan ihtiyacım var. 3000-4000 TL bütçem var. Ben HDD'den yanayım çünkü SSD yetiyor oyunları HDD'ye yüklerim. Oyunlar daha yavaş olacak onu biliyorum. Ama sadece açılışta ya da yükleme ekranlarında olacaksa bu yavaşlık sorun değil. İyi Sosyaller.
Etme eyleme hocam, 512 hatta 240 gb ssd kullanırım yine de NAS kurmuyorsam kasama hdd sokmam. 2024 yılındayız, bunun başlığını açmak bile suç teşkil etmeli
Etme eyleme hocam, 512 hatta 240 GB SSD kullanırım yine de nas kurmuyorsam kasama HDD sokmam. 2024 yılındayız, bunun başlığını açmak bile suç teşkil etmeli