SSD mi işlemci mi?

TonyRogers

Hectopat
Daha fazla  
Şu an bir sistem bakıyorum. Sistemde R5 2600 ve SATA bir SSD var (480GB). Sizce işlemciyi arttırıp R5 3500X mi seçmeliyim, yoksa M.2 bir SSD mi seçmeliyim? (Adata swordfish 500 GB 1800/1200)

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2'den kastınız NVMe olsa gerek. Render falan almıyorsanız hiç gerek yok. Yalnız hazır sistem olması ve SSD'nin 480 GB olmasından mütevellit niyeyse SSD'nin SU630 olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de öyleyse değiştirin, daha düzgün bir SATA SSD seçin.

M.2'den kastınız NVMe olsa gerek. Render falan almıyorsanız hiç gerek yok. Yalnız hazır sistem olması ve SSD'nin 480 GB olmasından mütevellit niyeyse SSD'nin SU630 olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de öyleyse değiştirin, daha düzgün bir SATA SSD seçin.
Toshiba kioxia var aynı fiyat.

Ben tercihimi işlemciden yana kullanırdım. Zira SSD her ne kadar önemli olsa da İşlemcinin yanında pek önemi kalmıyor. Sonuçta oyun mu oynayacaksınız? Size İşlemci doğrudan FPS artışı verecek, SSD değil.

İşlemciyi 3500X yapın. Bu arada sistemi atar mısınız?
Ekran kartı modeliniz nedir? 1660Ti'dan daha üstünse 3500X öneririm.
SSD birkaç ay daha götürür elbet :)
Rx 580 seçmeyi düşünüyorum r5 2600 seçersem 5500 xt 8gb da seçebilirim.

Model belirtin. SU630 klasik ucuz hazır sistem SSD'si. Başka ne var diyeceğim, düzgün bir SSD bulsak bile hazır sistem olduğu için illaki bir yerinden zortlar o.

Montajı kendiniz yapabilirseniz sistem toplama için konu açın, bilgili üyelerimiz güzel bir sistem dizer size. Montaj yapılı gelsin istiyorsanız, yine konu açın. Montaj yapan yerlerden bir sistem toplanabilir, özelleştirme açısından da hazır sistemden kat kat daha iyi olur. Stok eritmek için konan ürünlere kalmazsınız.

Böyle bir sistem yaptım sizin için, işlemciyi 10400F yapabilirseniz harika olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı