SSD mi, Yoksa Donanımı Artırma mı?

Diğer soruma cevap vermemişsin. Ayrıca eğer öncelik anakart olacaksa da o bütçeye çok daha iyisi var misal bu.

Arkadaşın anakartı iyi bir anakart değil H110 bir anakart oyun için alınmaz ki siz bide o anakarta 7700 taktırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Arkadaşın bütçesi 400TL, 460TL'lik anakart önermek nedir peki, ayrıca bütçesi varken temel bileşene yatırım yapsın ki gelecekte sorun yaşamasın anakart sağlam alınırsa bir daha değiştirilmeye gerek duyulmaz çünkü.

SSD almak mantıklı dostum genel anlamda herhangi bir ram yükseltmesinden daha fazla performans artışı yaşarsın.

Yorumlayacaksan önerimi son haliyle yorumla. Bir ikincisi anakart sağlamsa niye 7700 takamasın? Başta bu şekilde yani 7700 ile H110 alacak olsa asla önermem ama aradan zaman geçince yükseltmesinde bir mahsur görmem. Anakart sorun yaşanmadıkça haybeye değiştirilecek parça değildir.

Sisteminiz günümüzde yeterli. İçim rahat etmez diyorsan şu şartla yükseltebilirsin; harddiskin 7200 RPM olmalı. Bir SSD kadar olmasa bile çoğu harddiske ve eMMC belleklere fark atıyor. En mantıklısı yine de SSD

H110 iyi değildir, değiştirmen gerek diyen arkadaşlar acaba derdiniz ne?
Evet H110 1151 pin işlemciler için üretilen en ekonomik model olduğundan performansı diğerlerine göre daha düşük olduğunu zaten herkes biliyor.

Fakat konu sahibi İ7 7700K ve 1080 Tİ kullanıyorum. SSD mi anakart mı almalıyım deseydi tabiiki herkes anakart önerirdi.

Kullanılan bileşenlere göre H110 gayet uygun bir tercih olacağından ve yeni anakarta harcanan 400 TL fazladan 5 FPS bile vermeyeceği için ben yine SSD diyorum.

2K çözünürlükte oyun oynuyor olsaydı o zaman +4 +8 GB RAM diyebilirdik ama şuan için tek mantıklı seçim SSD'dir bana göre.

Yahu dikkatli okumuyorsunuz galiba.Temel sağlam değil diyorum temel, o anakart illa değişecek ilerleyen zamanlarda. Ben gelecek açısından anakartı şimdi değiştirip sonra uzun süre kullansın diyorum çünkü anakart modifikasyona en kapalı bilgisayar bileşeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…