Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, 480GB Kioxia SSD aldim fakat nasıl takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023
Çözüm Caner Uncu 16 Ekim 2023 Anakartının kutusunda SATA kablosu olması lazım. Onun bir ucunu anakartındaki SATA portuna, diğer ucunu SSD'ye takacaksın. Ardından PSU'dan gelen SATA Power kablosunu SSD'ye takacaksın. SSD'yi de kasandaki disk yuvalarına sabitle.
Anakartının kutusunda SATA kablosu olması lazım. Onun bir ucunu anakartındaki SATA portuna, diğer ucunu SSD'ye takacaksın. Ardından PSU'dan gelen SATA Power kablosunu SSD'ye takacaksın. SSD'yi de kasandaki disk yuvalarına sabitle.
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #21 Caner Uncu dedi: Kasanızın arka bölümünde disk yuvası olması gerek. Kasanın marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj fakat modelini bilmiyorum fotoğraf atabilirim. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Kasanızın arka bölümünde disk yuvası olması gerek. Kasanın marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj fakat modelini bilmiyorum fotoğraf atabilirim.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #22 @Kroxe Tabii, atın. Artı 0 Eksi
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #23 Caner Uncu dedi: @Kroxe Tabii, atın. SSD yuvası güç kaynağınızın sol tarafında olması lazım. Eğer yoksa sabit kalsa yeterli, Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: @Kroxe Tabii, atın. SSD yuvası güç kaynağınızın sol tarafında olması lazım. Eğer yoksa sabit kalsa yeterli, Genişletmek için tıkla...
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #24 Hocam kasanın önden görünüşünü atabilir misiniz? Bu şekilde modeli anlayamıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #25 Caner Uncu dedi: Hocam kasanın önden görünüşünü atabilir misiniz? Bu şekilde modeli anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam kasa bu Energy 3A Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Hocam kasanın önden görünüşünü atabilir misiniz? Bu şekilde modeli anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam kasa bu Energy 3A
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #26 Kroxe dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam kasa bu Energy 3A. Genişletmek için tıkla... Tamam, dediğim gibi güç kaynağınızın sol kısmında disk yuvaları var, üst kısma takacaksınız: Artı 0 Eksi
Kroxe dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Hocam kasa bu Energy 3A. Genişletmek için tıkla... Tamam, dediğim gibi güç kaynağınızın sol kısmında disk yuvaları var, üst kısma takacaksınız:
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #27 Caner Uncu dedi: Tamam, dediğim gibi güç kaynağınızın sol kısmında disk yuvaları var, üst kısma takacaksınız: Eki Görüntüle 1979684 Genişletmek için tıkla... Vidalamaya v.s gerek varmi Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Tamam, dediğim gibi güç kaynağınızın sol kısmında disk yuvaları var, üst kısma takacaksınız: Eki Görüntüle 1979684 Genişletmek için tıkla... Vidalamaya v.s gerek varmi
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #28 @Kroxe Vidalama yeri varsa vidalayın. Ki olması lazım. Vidalamazsanız da bir şey olmaz, sabit kalsa yeterli. Artı 0 Eksi
@Kroxe Vidalama yeri varsa vidalayın. Ki olması lazım. Vidalamazsanız da bir şey olmaz, sabit kalsa yeterli.
KS KS Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #29 Caner Uncu dedi: @Kroxe Vidalama yeri varsa vidalayın. Ki olması lazım. Vidalamazsanız da bir şey olmaz, sabit kalsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: @Kroxe Vidalama yeri varsa vidalayın. Ki olması lazım. Vidalamazsanız da bir şey olmaz, sabit kalsa yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 16 Ekim 2023 #30 Kroxe dedi: Tamamdır teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hallettiniz mi? Artı 0 Eksi