knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 31 Ocak 2022 #11 racooss dedi: O zaman sorun olmaz. Windows, yeni taktığın SSD'yi sorunsuz bir şekilde görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
racooss dedi: O zaman sorun olmaz. Windows, yeni taktığın SSD'yi sorunsuz bir şekilde görecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
oguzhansr40 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 1.677 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Haçker 31 Ocak 2022 #12 knyd dedi: O duracak ben aynı anda 2 SSD olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 sata kablosu ve 2 güç girişi lazım. Diğerine bakarak yapabilirsin.
knyd dedi: O duracak ben aynı anda 2 SSD olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 sata kablosu ve 2 güç girişi lazım. Diğerine bakarak yapabilirsin.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 31 Ocak 2022 #13 knyd dedi: O duracak ben aynı anda 2 SSD olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam diskin gözükmesi için harf atamanız gerekiyor. Çok basit bir işlem.
knyd dedi: O duracak ben aynı anda 2 SSD olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam diskin gözükmesi için harf atamanız gerekiyor. Çok basit bir işlem.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 31 Ocak 2022 #14 Çok teşekkür ediyorum hepinize birer birer çok basitmiş yeni jeton düştü.
racooss Hectopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 390 Çözümler 2 31 Ocak 2022 #15 Arrandale0 dedi: Hocam diskin gözükmesi için harf atamanız gerekiyor. Çok basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Ona da gerek yok. Windows otomatik olarak harf atıyor. Eğer atmazsa da aşağıdaki yöntem ile bunu aktif hale getirebiliriz. link
Arrandale0 dedi: Hocam diskin gözükmesi için harf atamanız gerekiyor. Çok basit bir işlem. Genişletmek için tıkla... Ona da gerek yok. Windows otomatik olarak harf atıyor. Eğer atmazsa da aşağıdaki yöntem ile bunu aktif hale getirebiliriz. link
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 1 Şubat 2022 #16 Eveeet ve beklediğim oldu ssd yi görmüyor bilgisayar. @racooss knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Genişletmek için tıkla... Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Genişletmek için tıkla... Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. Son düzenleme: 1 Şubat 2022
Eveeet ve beklediğim oldu ssd yi görmüyor bilgisayar. @racooss knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Genişletmek için tıkla... Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Genişletmek için tıkla... Hallettim ama 20 GB az gösteriyor.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 1 Şubat 2022 #17 knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üreticilerin GB anlayışı OS türlerinden farklı. Üreticiler 1 GB 1000 MB olarak alırken, OS türleri 1 GB 1024 MB alıyor. O yüzden normal.
knyd dedi: Eveeet ve beklediğim oldu SSD'yi görmüyor bilgisayar. @racooss Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. Hallettim ama 20 GB az gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam üreticilerin GB anlayışı OS türlerinden farklı. Üreticiler 1 GB 1000 MB olarak alırken, OS türleri 1 GB 1024 MB alıyor. O yüzden normal.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 1 Şubat 2022 #18 @Arrandale0 teşekkür ederim.