A alperylmztrk Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 16 14 Haziran 2018 #1 Merhaba arkadaşlar ben SSD almayı düşünüyorum. SSD’yi monte ederken sata güç ve veri kablosu almam gerekir mi? Yoksa zaten bu kablolar kasanın içinde var mıdır? 1TB lik HDD takılı onu çıkarmak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2018
Merhaba arkadaşlar ben SSD almayı düşünüyorum. SSD’yi monte ederken sata güç ve veri kablosu almam gerekir mi? Yoksa zaten bu kablolar kasanın içinde var mıdır? 1TB lik HDD takılı onu çıkarmak istemiyorum.
CemTUNC_ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 215 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #2 Sata güç kablosunu PSU'dan SSD'ye takacaksın. SATA3 kablo da çıkmazsa da 10 TL'ye alırsın.
A alperylmztrk Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 16 14 Haziran 2018 #3 CemTUNC_ dedi: Sata güç kablosunu PSU'dan SSD'ye takacaksın. SATA3 kablo da çıkmazsa da 10 TL'ye alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
CemTUNC_ dedi: Sata güç kablosunu PSU'dan SSD'ye takacaksın. SATA3 kablo da çıkmazsa da 10 TL'ye alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler