SSD Montajı ve HDD Korumak

evaemars

Hectopat
Merhaba, Technopat sosyalde ilk forumum olacak. Öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum ve uzatmadan soruma geçiyorum.
Ben benim laptoba hepsiburada.com'dan SSD aldım benim eski 500GB HDD'yi de DVD ROM aparatına takıp bilgisayarıma takmak istiyorum. Buraya kadar her şey normal. Sorun şurada başlıyor; Kurulum aşamasında ben sadece SSD'yi seçicem ve ona kurucam ama HDD'yi biçimlendir demediğim halde ona bir müdahale gelir mi? HDD benim için aşırı önemli çünkü içinde 10 yıllık fotoğraflarımız var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD bağlantısını yapmayın. İçiniz rahat etsin.

Bu üründen alın, SSD'ye kurulum yaptıktan sonra HDD'yi buna bağlayıp sanki taşınabilir bir cihazmış gibi bağlayın. Verilerinizi SSD'ye alın. Windows ile ilgili klasörleri falan silersiniz. Sorun çözülür.

Ya da 32-64GB dolaylarında bir flash belleğe verilerinizi yedekleyin daha da sağlam olsun.

Ya da o da olmazsa upload hızı yüksek bir internet bulun (en az 30-40 Mbit) Google Drive hesabınıza bütün verileri yedekleyin.

Ço
HDD bağlantısını yapmayın. İçiniz rahat etsin.

Bu üründen alın, SSD'ye kurulum yaptıktan sonra HDD'yi buna bağlayıp sanki taşınabilir bir cihazmış gibi bağlayın. Verilerinizi SSD'ye alın. Windows ile ilgili klasörleri falan silersiniz. Sorun çözülür.

Ya da 32-64GB dolaylarında bir flash belleğe verilerinizi yedekleyin daha da sağlam olsun.

Ya da o da olmazsa upload hızı yüksek bir internet bulun (en az 30-40 Mbit) Google Drive hesabınıza bütün verileri yedekleyin.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama bende sata to usb kablosunu biliyorum sadece hdd korumasi olmadigindan disarida kalirsa sıkıntı olabilir. Diye dvd rom aparatı ile montaj daha sağlikli olur gibi geldi

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı