E Evliya Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar bende 60 gb ssd var. Bayadır takılı ama bir türlü kuramadım. Z87A anakartım var. Boot'tan ssd tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. 60gb ssd yeter mi ? Maksat bilgisayarın hızlı açılması ve kapanması. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2014
Arkadaşlar bende 60 gb ssd var. Bayadır takılı ama bir türlü kuramadım. Z87A anakartım var. Boot'tan ssd tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. 60gb ssd yeter mi ? Maksat bilgisayarın hızlı açılması ve kapanması.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Nisan 2014 #2 SSD'yi seçince neden boot olmasını bekliyorsun ki? SSD'nin içine işletim sistemi yükleyip satmıyor firmalar. Kendin yükleyeceksin. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat Montaj için de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SSD'yi seçince neden boot olmasını bekliyorsun ki? SSD'nin içine işletim sistemi yükleyip satmıyor firmalar. Kendin yükleyeceksin. Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu, Ayarlar ve Sürücü Güncelleme Rehberi » Technopat Montaj için de: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #3 60 gb size yeterse sorun olmaz. Ama genelde 120 gb alınır. Bana yetmez mesela. Sistem açılış kapanışında da bir sorun olmaz.
60 gb size yeterse sorun olmaz. Ama genelde 120 gb alınır. Bana yetmez mesela. Sistem açılış kapanışında da bir sorun olmaz.
E Evliya Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2014 #4 Teşekkür ederim yardımlarınız için.