Bugün temiz kurulum yapacağım ama SSD'yi 2'ye bölmek istiyorum bir tarafını Windows için, diğer tarafını kendim kullanmak için. SSD'm 240GB, Windows için ne kadar alan ayırmalıyım? Ayrıca bir sorum daha var, format ekranında System reversed yerini silmeli miyim? Teşekkürler.
Bugün temiz kurulum yapacağım ama SSD'yi 2'ye bölmek istiyorum bir tarafını Windows için, diğer tarafını kendim kullanmak için. SSD'm 240GB, Windows için ne kadar alan ayırmalıyım? Ayrıca bir sorum daha var, format ekranında System reversed yerini silmeli miyim? Teşekkürler.
SSD’deki alanın belli bir yüzdesi, yazılım programlama sırasında Aşırı Tahsis (OP) için ayrılır. Aşırı Tahsis, performansı iyileştirebilir ve SSD’nin dayanıklılığını artırarak kullanım ömrü süresince NAND Flash yıpranmasını yavaşlatır.
SSD'nin kendi içindeki dosya sistemiyle işletim sistemine raporladığı dosya sistemi farklıdır. Bu sistem Wear Leveling işlemlerine izin veriyor. Sizin diski bölmeniz, verilerin içeride nasıl saklandığını değiştirmez. Bölmekte bir problem yok.