reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #11 Alpha Centauri dedi: SSD'nin kendi içindeki dosya sistemiyle işletim sistemine raporladığı dosya sistemi farklıdır. Bu sistem wear leveling işlemlerine izin veriyor. Sizin diski bölmeniz, verilerin içeride nasıl saklandığını değiştirmez. Bölmekte bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntısız şekilde bölebilirim hocam doğru mu? 100 windows'a geri kalanı da kişisel kullanımım için ayırmayı düşünüyorum.
Alpha Centauri dedi: SSD'nin kendi içindeki dosya sistemiyle işletim sistemine raporladığı dosya sistemi farklıdır. Bu sistem wear leveling işlemlerine izin veriyor. Sizin diski bölmeniz, verilerin içeride nasıl saklandığını değiştirmez. Bölmekte bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntısız şekilde bölebilirim hocam doğru mu? 100 windows'a geri kalanı da kişisel kullanımım için ayırmayı düşünüyorum.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 20 Mart 2021 #12 reinsy dedi: Yani sıkıntısız şekilde bölebilirim hocam doğru mu? 100 Windows'a geri kalanı da kişisel kullanımım için ayırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani, ayırabilirsiniz. Ama 100 GB Windows'a verirseniz, programları da hesaba katınca yetersiz kalabilir. Onu göz önünde bulundurun.
reinsy dedi: Yani sıkıntısız şekilde bölebilirim hocam doğru mu? 100 Windows'a geri kalanı da kişisel kullanımım için ayırmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani, ayırabilirsiniz. Ama 100 GB Windows'a verirseniz, programları da hesaba katınca yetersiz kalabilir. Onu göz önünde bulundurun.