Laptopuma SSD aldım monte edeceğim.
HDD'de kurulu Windows'u(uygulamalar dahil) silip sadece Windows'u SSD'ye yüklemek istiyorum sanırım Windows otomatik olarak C diskine kuruluyor. SSD'yi nasıl C diski olarak seçeceğim?
Kaç GB aldıysanız SSD'yi format atarken ordan anlarsınız. Herşeyi sildikten sonra biçimlendirirken SSD'yi seçin. Bölündükten sonra "birinci" yazar diskin yanında, SSD'ye tıklanmış halde ise devam edin. SSD'ye kurar direk zaten.
Kaç GB aldıysanız SSD'yi format atarken ordan anlarsınız. Herşeyi sildikten sonra biçimlendirirken SSD'yi seçin. Bölündükten sonra "birinci" yazar diskin yanında, SSD'ye tıklanmış halde ise devam edin. SSD'ye kurar direk zaten.
Hocam şimdi ikisininde taksam sonrasında Biçimlendirme yerinden hali hazırda Windows olan C diskini bicimlendirsem sonrasında onu silsem o D diski ile birleşebilir mi? Birde orda windowsu kuracagimiz diski seçebilir miyim?
Hocam şimdi ikisininde taksam sonrasında Biçimlendirme yerinden hali hazırda Windows olan C diskini bicimlendirsem sonrasında onu silsem o D diski ile birleşebilir mi? Birde orda windowsu kuracagimiz diski seçebilir miyim?
Evet, daha format ekranında biçimlendirebiliyorsun diskleri, hangi diske kuracağını da o ekranda seçebilirsin. Altta SSD'ye nasıl kuracağını anlatan video da mevcut:
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...