SSD nasıl ikiye bölünür?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. SSD'yi C ve D olmak üzere ikiye bölmek istiyorum. Windows ve programları yüklemek için C'nin yaklaşık 120-140 GB olması lazım. D'ye de oyunları kuracağım. Toplam 1 TB SSD var. Bunu nasıl ikiye bölerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. SSD'yi C ve D olmak üzere ikiye bölmek istiyorum. Windows ve programları yüklemek için C'nin yaklaşık 120-140 GB olması lazım. D'ye de oyunları kuracağım. Toplam 1 TB SSD var. Bunu nasıl ikiye bölerim?
Arkadaşında dediği gibi disk yönetim kısmında C diskini seçip birimi küçült diyip D diskine ne kadar alan vereceğinizi yazarsınız daha sonra da ayrılmamış birimi seçip yeni birim diyerek D diskini oluşturmuş olursunuz.

Burada rehberi var, arayınca çıkıyor.

Sen C'yi 300'den küçük bırakma, her kurduğun program/oyunla ilgili keyfi olarak yer belirlemene izin vermiyor sistem, sonra neden C doldu diye konu açarsın.

Burada rehberi var, arayınca çıkıyor.

Sen C'yi 300'den küçük bırakma, her kurduğun program/oyunla ilgili keyfi olarak yer belirlemene izin vermiyor sistem, sonra neden C doldu diye konu açarsın.
C'ye sadece Steam, Epic Games falan kuracağım. Kütüphaneleri D'ye kuracağım. Kaç GB vermem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı